Vår lilla kändis.


Då var ännu ett läkarbesök med Hampus avklarat. Han skötte sig felfritt om man bortser från att han bombarderade sin blöja med lösskit strax innan vi skulle in till läkaren. Det är sånt man får ta när det är fler tänder på G. Annars flörtade han öppet med alla kvinnor/tanter som pratade gulligt till honom.

Läkaren vi fick träffa såg direkt vad det var för utslag och drog nån medicinsk term på det hela, tog in två sköterskor som också skulle få beundra fyndet och sen passade han på att fotografera Skrutten också. Han blev lite av en kändis där han stod i bara blöja och strumpor i mottagningsrummet. Vi fick tavegyl till honom som han ska ta morgon och kväll.

Att det skulle vara så jävla svårt för alla de andra läkarna att komma på det...

Kommentarer:

1 Anette:

Jamen herregud skojar du?! Var det så "enkelt"? Som sagt det borde de väl kunnat lista ut innan, i alla fall "vi kan ju testa ned en allerimedicin så får vi se om det hjälper"...! Jag säger då det! Men va skönt för honom att ni förhoppningsvis har löst det nu.

2 Anne svarar...:

Anette

Ja men eller hur?! Tavegyl är ju dessutom en ganska vanligt förekommande medicin så det borde ju ändå haft i bakhuvudet att de kunde testat med den. Helt sjukt. Men tydligen så är merparten av de som jobbar på VC trötta på sitt jobb/kan det inte :/

Kram

3 Louize:

Dylan har haft likadant och fick förra veckan samma som lille hampus har nu - kliar han mycket tro?



Kommentera här: