Helvetes jävla läkarvård!


Så här ser Hampus ut på rygg, mage och nacken. Det börjar även gå ner i ljumskana, på låren och upp i hårfästet och några enstaka i ansiktet. Det var 3 veckor sen första utslaget ploppade upp och det är med andra ord 3 veckor sen vi tog kontakt med läkarna om detta. Dessutom så blir de bara värre och värre.

Först sa de att det var pga att han hade haft feber. Avvakta. Sen var det pga kåvepeninen. Avvakta. Sen var det ringorm. Köp en salva - avvakta. Idag var jag på "akutbesök" på BVC med honom och de sa att det var fruktansvärt att Hampus fått gå med detta så pass lång tid.

De ringde direkt till Barn i Västervik för att vi skulle få åka dit, men då Hampus är över 6 månader så måste man först gå genom vårdcentralen. Så vi blev skickade dit - igen. Där sa de nu att det berodde på ett virus. Make up your mind! Avvakta. Där sa både Danne och jag ifrån och sa att vi ville ha en remiss till Västervik. Något vi fick propsa på lite men sen gick de tillslut med på det.

Nu är det bara det att det kan ta upp till 1 månad innan vi får en tid där istället och jag tycker redan att han fått gå med detta alldeles för länge. Så nu funderar jag på om man kan ringa direkt till Barn i Västervik istället och be att få komma dit. Kan man det?

Någon som vet?

Göttis dag!


Efter att jag sett att jag minskat 0,7 kg på vågen och några centimetrar i mina kroppsmått så kände jag för att fira lite. Så vi bjöd hem David och Johanna hit på fika, gick och handlade och sen ställde jag mig och bakade bullar. Danne var sugen på chokladpudding så det blev visst lite sånt också. När våra gäster hade åkt hem så var det redan dags för middag. Pastasallad med kyckling och fetaost. Helvete vad gött det var! Tror inte vi har ätit det sen någon gång innan jul, vilket gör det ännu godare.

Nu blir det att päsa i soffan och glo på the rikspuckos i BB.

En heldag på Skogslund.Idag har vi varit ute hos Dannes mamma heeela dagen. Jag tycker om att vara hemma hos henne. Speciellt på sommaren. Det känns så lugnt och så trivs jag så otroligt bra i hennes sällskap. Så skulle jag vilja bo - strax utanför "stan" men ändå så pass nära att man skulle kunna cykla in om man ville. Precis som hemma hos pappa. Tomten, jag önskar mig ett hus, med ett sånt läge i, julklapp. Kan det fixas?

Dannes bror Sonny var där också. Man träffar inte honom så ofta då han bor i Linköping så det var roligt. Hampus somnade nästan i hans famn så fort han hamnade hos honom. Trygghet kallas det. Runt 15 tiden så kom även Bea och hennes lilla Aaron dit efter att ha åkt 32.4 mil (var det rätt Bea?) från Stockholm. Vad stor han börjar bli Plutten. Det känns som att det inte alls var länge sen som han var så här liten och söt och luktade 4-veckors-bebisdoft. Nåja, han är minsann fortfarande söt.
Fast nått kort kunde jag inte ta på kusinerna då de inte satt still nån av dom speciellt länge ♥