Jag får panik.

Överallt är dom. Överallt och ingenstans. Jag vet inte hur många dom är men dom är många! Det spelar ingen roll hur många avklet det blir då jag smäller dom mot väggen här hemma - myggjävlarna tar aldrig slut! De hänger där ute på myggnäten och bara väntar på att det ska bli en glipa så att de kan komma och suga mig torr.
 
Hampus gjorde sitt bästa för att skydda mig men de lyckades ändå ta ett sug på min hand.
Honom rör de däremot inte.
Say what?! Har inte vi samma blodgrupp kanske?!

 

Inget vidare sällskap.

Dags att ge sig iväg och jobba nu igen då. Har en helvetes träningsvärk efter lördagens joggingpass men det är sånt man får ta. 05.30 ska jag vara på jobbet så det är bara till att dricka upp kaffet och hasa mig iväg nu då. 2 veckor kvar sen blir det att sova 1 h längre på morgonen. Kan behövas - jag är inte nått vidare sällskap om kvällarna nu förtiden...
 
Skickade sms till Danne 2 minuter innan och frågade om han ville komma upp med ett glas vatten.
När han kom upp så hade jag somnat med mobilen i handen...
Min arm ser gigantisk ut - men så är inte fallet egentligen kan jag meddela.

Ikeabus.

Blev en tur till Ikea nu igen. Var tänkt att vi skulle göra om i sovrummet men kände att vardagsrummet var i betydligt större behov av en upprustning. Så nu har vi köpt en ny tv-bänk, en liten sidohylla och liten annat smått och gott. Kommer bli kanoners. Resultatet får ni se i morgon eller på tisdag. Då ska det förhoppningsvis vara fixat.
 
Vart är Danne någonstans nu då...?!
 
Det tar på krafterna att springa runt på Ikea med sina fruntimmer.