Lite mer pyssel.

Fick även med mig dom här två hem efter min lilla loppisrunda igår. Det verkar som att jag har nån slags undermedveten förkärlek till buckliga mönster på glas då dessa påminner en hel del om glassbägarna som sedan fick agera ljushållare. Fick ju även med mig dom hem från en loppistur.
 
Dom här fick inte riktigt lika stor förändring som glassbägarna, men med lite papperssnöre så kan man piffa till en blank flaskhals och på så sätt dölja ljusstumpen som sticker ner under kanten. Med andra ord - vasen fick fortsätta vara vas och flaskan blev en ljusstake.
 
Jag har tydligen en förkärlek till olika ljushållare också...
 
 

Lika som bär?

Jag har blivit liknad vid flera offentliga personer/karaktärer under min livstid. Eller det började väl mer när jag gick i 8:an eller nått sånt kan man väl säga, finns inte så många som liknar en vid ett annat litet barn. Inte folk i min närhet iallafall. Eller vad vet jag - ingen har liknat barnet Anne med ett känt barn.
 
 
Hur som helst. Det har varit endel men de namn som fortsätter att ploppa upp är bl.a Loreen och nu det senaste (som jag dessutom förträngt sedan innan) - Titiyo. Den första var det Johanna som uppmärksammade mig på att jag liknade, då Loreen var med i melodifestivalen. Sedan dess är det X antal personer som nämnt detta för mig. Även den sistnämnda har Johanna jämfört mig med nu i kväll. Men just Titiyo har kommit upp tidigare.
 
Hmm... jag vet inte. Men jag tror att det är luggen och det mörka håret som gör det. Eller vad tror ni? Möjligtvis näsan också, med skillnaden att jag INTE har en "höknäsa", inte ens antydan till det. Jaja, på bilderna ovan så ser de ju inte så pjåkiga ut så det får jag väl ta och tacka och bocka för då?
 
 
Ett annat namn som är återkommande är Lara Croft. Ni vet hon i Tomb Raider. Nu är ju inte jag ett jätte stort fan av just Angelina Jolie och med henne ser jag ingen annan likhet än munnen och det mörka håret. Detta har iofs bara sagts till mig då jag inte har lugg men iaf. Då tycker jag däremot att den tecknade Lara Croft är mycket hetare så jag hoppas att det är henne folk menar.
 
Ja, jag röstar på det.
 

Koma-läge på saknaden. Men bättre det än död.

 
Titta! Den här skönheten stod och väntade på mig ute på altanen när jag kom hem från LIA:n idag. Eller just nu ser den inte mycket ut för världen men med lite färg och pill så kommer den bli asläcker ska ni se. Antar att ni redan har era misstankar om vad den ska användas till, men jag tänker att ni ändå vill se det färdiga resultatet då den är så supersnygg som det är tänkt att den ska bli?
 
Jag åkte förbi familjeföretaget på vägen hem, just för att hämta upp ovannämnda skönhet, men då hade papsen och min kusin redan varit och lastat av den hos mig. I förbifarten så nämnde jag att jag letar efter ett lite mindre galler av något slag, och se - det stod ett i precis lagom storlek bakom en maskin där inne som jag kunde ta. Är min pappa great or what?! ♥
 
När jag kom hem så väntade nästa grej på mig. Förutom kabeltrumman då. Ett paket från Slöjd Detaljer med massa roligt pyssel i. Jag antar att ni vet vad jag kommer att ha för mig under min lediga helg? Jag kommer inte sitta sysslolös iallafall. Kanondag på praktiken dessutom + att den yngsta trollungen varit på strålande humör hela eftermiddagen/kvällen.
 
Någon högre makt som tyckte att jag förtjänade massa positivitet idag för att på så sätt slippa sakna ihjäl mig efter min stora trollunge som åkte till sin pappa direkt efter skolan idag? Nu är det mer koma-läge på saknandet. Karma kanske det kallas? Eller nått?
 
Tack som fan, hur som helst.