. Alla Ska inte Ha Barn .


Alltså; hur fan får man ens för sig, som vuxen, att göra så här mot sitt barn? Det är något som jag aldrig kommer förstå mig på. Man ger väl för helvete  inte en cigg till en  1½ åring? Det är ju inga vanliga cigaretter heller, det ser mer ut som att ungen sitter och bolmar på hemmarullade 100's.

Jävla idioter!

. Sova Med Fritzl .


Vi tog sovmorgon idag också. Vid klockan 10 vaknade vi. Så sent har E inte vaknat sen han var 6 månader ungefär. Ja, någon gång efter det kanske men det hör verkligen inte till det vanligaste.

Inte mig emot med tanke på att jag inatt vaknade, mitt i en mardröm, av att det knackade på fönstret. Inte fan gick jag fram och kollade vem det var inte. Jag hade ju just blivit jagad av en Fritzl kopia som hällde nått över mig och tände på.

Call me a chicken...

. Runka Mamma-ma .


Elias och jag lekte med hans Bakugan förut. Här hemma är det nämligen Ben 10 och Bakugan som är favoriterna just nu. När man leker med Bakugan är det meningen att man ska säga:
  1. Aktivera portalkort.
  2. Bakugan - attack.
  3. Bakugan - res dig.
Samtidigt som man håller Bakuganen i ett "peace grepp". Något som Elias varit väldigt noga med att lära mig. Så vi tjatade på om det där och efter en stund slänger han ur sig:

- Bakugan Bögen - res dig!

Vart kom det ifrån?! Jag frågade om han menade "Bangem" eller nått som liknade det, men nej - Bögen skulle det vara. Lite som när han sjunger med i Lady Gaga's "Bad Romance" (han kan refrängen - nästan, och lite till) och sjunger:
Rah rah ah-ah-aah
Runka mamma-ma
Gaga ohh la-la
Want your bad romance