. Det Här Med Extra Kilon .


Som sagt; från sidan syns det betydligt mycket mer att jag är gravid än om man ser mig framifrån/bakifrån. Väldigt stor skillnad från när jag väntade E eftersom jag då gick och oroade mig för att Greenpeace skulle missta mig för att vara en strandad val och försöka knuffa i mig i vattnet igen.

Blir spännande att se hur mycket jag kommer gå upp den här gången. När jag vänatade E så gick jag upp 21 kg sammanlagt. Direkt efter förlossningen så hade jag gått ner 7 kg och ca 2 månader efter att jag hade fött honom så hade jag totalt gått ner 26 kg. Alltså så vägde jag mindre, 2 månader efter födseln, än vad jag gjorde när jag blev gravid.

Men just nu struntar jag i vikten och äter det mesta (som är tillåtet).

. Big Problem .


Vi står helt namnlösa till den lille killen i min mage. Varför vet jag inte riktig, men om det hade legat en liten tjej där inne så var vi helt på det klara med vad hon skulle ha hetat. Jaja, vi får väl spara det till en annan gång då.

Trots att det är 20 veckor kvar av graviditeten så vill jag inte riskera att stå där (ligga) utan namn åt Knodden när han kommer. Så blev det när E kom. Vi kallade honom för "Plutten" hans första två levnadsveckor bara för att jag och hans pappa inte kunde komma på vad han skulle heta.

Så namnförslag till tillskottet är välkommet!
Inget vanligt och inte heller något som ingen kan uttala.

. Ståfräs .

Ultraljudet gick jätte bra. Allt såg bra ut och bebisen växer precis som den ska. Det första bebisens storebror sa när jag lagt mig på britsen och dragit upp tröjan var "Vad är det för något?!" Sköterskan skrattade lite och frågade mig om jag också ville veta och då svarade jag att om det gick att se så hade vi bestämt att vi skulle veta.

Och nog gick det att se alltid. Även om vi inte hade velat se så hade vi inte kunnat undgå att se den lille, men stora, snoppen. "Ja, den pekar rakt ut den där lille" sa sköterskan och skrattade lite till. Dannes mormor utbrast  ungefär samma sak när vi kom hem: "Hade han ståfräs redan den lille?!". haha. Så mysig hon är!

Påvägen hem så fick jag en otrolig nyhet - en underbar vän till mig ska också ha bebis och bara någon månad efter oss. Jag blev  S Å glad för hennes skull (och hans), så glad att jag var nära att börja gråta. Så underbart! ♥E vilar upp sig inför storebrors rollen.