Elias rum - före/efter

 
Bättre sent än aldrig. Rummet där Elias nu har sitt rum gjordes färdigt för 2-3 månader sen bara att jag inte fått fingrarna ur och visa det. Blir lätt så när man har mycket annat omkring sig som skolarbeten och att få undan all bråte som jag drog med mig hit i flytten. Fattar inte varför jag envisas med att behålla saker som enbart har ett personligt värde för mig men som inte är till någon som helst nytta egentligen. Är det fler som gör så? Varför?
 
Hur som helst; vi började med att fixa till Elias rum eftersom vi kände att han var den som först och främst skulle behöva något eget som han kunde kalla sitt. Så det här rummet gjorde Micke färdigt redan innan vi flyttade hit. Elias har själv fått välja tapeter och nog gjorde han ett bra val alltid.
 
 
 

Ursäkta röran.

 
 
Vi renoverar här hemma. Hemma... Det är en månad sedan adressändringen blev gjord och jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att detta faktiskt inte bara är Mickes hem längre utan att även jag och barnen bor här. Tillsammans. Härlig känsla ♥
 
Och så var det det här med renoveringen. Just nu så är det ena hallen som får sig ett lyft. Jag kan väl inte direkt säga att vi renoverar när det är Micke som gör 90% av jobbet, men Hampus och jag har iallafall bidragit med att knacka fram murstocken.
 
Det färdiga resultatet visar jag en annan dag.

Vardagsrum - före/efter

 
När man slår ihop två hem så får man dubbelt av allt. Två soffor, tv-bänkar, matbord osv. Vi har därför plockat ihop "det bästa av två" och vardagsrummet har fått sig en mini-makeover. Det har blivit spegelvänt och nu kan man enkelt ta sig fram till både altandörren och öppningen till ena hallen.  Varför ha dessa om man inte kan använda sig av dom?
 
Så nu får det se ut så här ett tag, men det finns lite planer som ska bli av framöver någon gång. Tills dess så är det bara lite små saker kvar som ska ordnas som ny matta och taklampa. Men både jag och Micke känner oss nöjda som det är nu, trots att han har svårt att erkänna öppet att han tycker att min soffa är snyggare än den han hade.