. Zombie Varning .


Tyckte att una café con leche passade bra så här på morgonkvisten när man enbart fått sova 3-4 h under natten då en viss liten Knodd tycker att det är fruktansvärt kul att hålla mamma vaken. Att sedan streta emot och lägga all tyngd på "fel sida" då mamma försöker vända sig i sängen är också hysteriskt roligt.

Jaja, bara att sätta igång med allt som måste göras idag då...

. Fyllda Mini-pajer .

"Alltså; smeten smakar ju som bakelser! D E T kommer bli gott!"

Jag var rastlös igårkväll och fick för mig att vi skulle hitta på nått nytt att baka för att ha som kvällsmysfika. Så jag gjorde en pajdeg. Smidigt, enkelt och det tog H Ö G S T 5 minuter att slänga ihop den. Testade lite olika fyllningar för att se vilken vi tyckte bäst om och rankordningen blev:
  • Kladdkaka - Denna åt vi av allihop och med grädde till så smakade den asgott.

  • Blåbär - Smakade som en liten blåbärspaj. Väldigt god med andra ord.

  • Kladdkaka med mosad banan - Danne smällde i sig två styckan av dessa. Jag smakade lite på en av de han åt och tyckte att den var helt ok. Dock var det den sista som jag smakade så orkade inte mer. Elias ville inte ha sin.

  • Mandelmassa - blev lite för mycket smak av mandel, för min del + att man får passa sig så att den inte bränns eftersom den är i fastare form än de andra fyllningarna.

. Bara Två Kurser Kvar .


Nu är jag klar med två distanskurser. 5 respektive 2 veckor var tidsperioden för dom men det tog bara 5 veckor att läsa de 150 poäng som de låg på sammanlgt. Eftersom jag läser upp mina poäng just nu så tänkte jag till lite och valde kurser som jag vet att jag faktiskt kan sedan innan. Det gör att de inte blir lika svåra och det känns som att de blir snabbare utförda. Nu har jag bara 10 veckor kvar att läsa sen blir det att vara mamma ledig.

Fan så gött!