. Håll Inte Käften .


Blir att stressa runt och göra massa ärenden idag. Ska dels posta lite Tradera paket, sen måste jag upp till MVC för att få ett ordentligt intyg hur mitt gravidmående var under hösten-10. Ni vet; det förbannade morgonillamåendet, järnbristen, magkatarren osv... Hur som helst så måste CSN ha detta svart på vitt tydligen för att jag ska få något studiestöd från dom. Och det kunde ni inte ha kläckt ur er lite tidigare eller?!

Så just nu är jag lite smått förbannad.

. Sötnötar .


De här två sötnötarna kom och kröp ner i sängen hos mig, magen och Danne i morse. Mysigt att ligga och trängas där alla 4. Elias och Tove passade på att väcka Knodden, gosade med magen och spelade musik för han där inne. "Bara" 117 dagar kvar sen är vi 5 st som ligger och trängs i sängen på morgonen då Tove sover över här.

Morgonmys!

. In My Dreams .


Tog precis en titt på erbjudandet som Ellos har just nu (se bild ovan) och visst fan hittade jag en hel del som jag vill ha. Både till mig själv, sambon, Trollungen och Knodden. Men tack vare att CSN inte skickat ut något studiemedel till varken mig eller Danne sedan i november så ser det ut som att det inte blir någon shopping från Ellos just nu, men drömma får man väl...?

Bäst för CSN att vi får alla pengar returaktivt i februari...