. Garderobs Rensning .


Ett förråd rensat och två stora säckar
, lämnade i en UFF container, senare. Jävlar i min låda vad mycket "skit" man samlar på sig. Inte för att det är dåliga saker, allt är helt och mycket är oanvänt, men det är saker som jag/vi inte använder längre. Saker som antagligen skulle passa mycket bättre hos någon annan. Detta är inte ens allt av det som ska rensas bort innan flytten.

Med tanke på att det antagligen är över 200 saker i dessa påsar, och de kommer fyllas på, med både böcker, spel och möbler ect. så slänger jag inte upp allt på blocket och Tradera på en gång. Men vill ni hålla koll på vad som läggs upp så kommer ni direkt till sidan genom att klicka på fliken "Bloppis" som ni ser här uppe i bannern. Jag har sagt det förr och jag säger det igen:

. Håll Inte Käften .


Blir att stressa runt och göra massa ärenden idag. Ska dels posta lite Tradera paket, sen måste jag upp till MVC för att få ett ordentligt intyg hur mitt gravidmående var under hösten-10. Ni vet; det förbannade morgonillamåendet, järnbristen, magkatarren osv... Hur som helst så måste CSN ha detta svart på vitt tydligen för att jag ska få något studiestöd från dom. Och det kunde ni inte ha kläckt ur er lite tidigare eller?!

Så just nu är jag lite smått förbannad.

. Sötnötar .


De här två sötnötarna kom och kröp ner i sängen hos mig, magen och Danne i morse. Mysigt att ligga och trängas där alla 4. Elias och Tove passade på att väcka Knodden, gosade med magen och spelade musik för han där inne. "Bara" 117 dagar kvar sen är vi 5 st som ligger och trängs i sängen på morgonen då Tove sover över här.

Morgonmys!