. 1 Månad Som 2-barnsmamma .


Igår var det en månad sen Hampus föddes. Jag har lite svårt för att få in i huvudet att den här månaden gått så fort, samtidigt som det känns som att han alltid funnits här. Han äter som han ska och han sover som han ska. Med 3-4 h mellanrum med andra ord. Får han inte mat direkt när han börjar känna sig hungrig så tror han att han ska svälta ihjäl och börjar bygga upp ett illvrål. Om man nu kan kalla det där lilla pipet för det.

Här om natten sov han från 1 till 7. Så länge har jag inte sovit i ett sträck på flera månader. Lyx natt. Han går upp ca 200g/vecka och växer 1 cm i veckan. Han har gått upp nästan exakt 800g sen han föddes och vuxit 5 cm. Själv kan jag meddela att jag bara har ynka 2.4 kg kvar till min inskrivningsvikt på MVC. Detta trots att jag inte ens gjort något försök att bli av med dom.

Amning is the key to all the secrets.

. Min Fina ♥


Min stora trollunge har varit här och hälsat på idag. Och en sväng igår också. Hans farmor bor granne (nästan) med oss så då har de varit här små svängar på mornarna då han är hos henne för att kunna gå på sommarsimskolan. Lycka att han kommer hit även att det inte är "min vecka" ♥ Sen tycker han att det är spännande att gå vägen mellan våra lägenheter, nästan själv. Det tyckte en annan också då man var i hans ålder. Två dagar kvar sen kommer han och stannar hos oss i en vecka.

Och i helgen blir det mini-semester till Öland.
Wooho!

. Thanks For Making My Day .


Efter att ha haft en morgon som var skit, rent utsagt, så blev eftermiddagen och kvällen kanon. Joanna, Marcus och deras lilla Cassandra kom, som sagt, hela vägen från Örebro och hälsade på oss. Vilka underbara människor! Vi har redan bestämt att vi ska åka upp och hälsa på dom så fort vi skaffat en bil och jag hoppas att de kommer ner till oss många fler gånger.