Humor på vår nivå.

 
Hampus åkte till Danne några dagar tidigare än vanligt denna vecka. Danne ska till fjällen med sin klass och skulle då missa sin pappa-Hampus-tid och då löste vi det genom att Hampus åkte dit redan igår. Det innebär att Elias och jag är själva tills imorgon när han åker till sin pappa.
 
Det händer inte ofta att det bara är vi så vi tar tillfället i akt att göra sånt som vi inte hinner med så ofta i vanliga fall. Som att bara sitta i soffan och titta på tv tillsammans i 30 minuter på morgonen innan det är dags för skola. Eller som ikväll - Elias fixade varmamackor, vi larvade oss och skrattade hejdlöst åt knasiga saker som bara vi kan komma på.
 
Min underbart knasiga lilla trollunge! ♥
 

Årets första VAB.

Jag trodde att jag skulle klara mig undan från VABruari men där högg jag visst i sten. Har en liten kille här hemma med hög feber så vi har kommit överens om att vi ska ligga i soffan och titta på "Pettson och Findus" hela dagen. Inte mig emot. Nu sover han iallafall, för andra gången sen kl 8, han som slutade sova middag för flera månader sen. Stackars liten.
 
Jag borde nog passa på att ringa och kolla upp lite sommarjobb nu då..?