Gemensam nämnare - Jag.

 
Att mina Kottar har fått mina gener har jag ju varit ganska säker på väldigt länge, då jag faktiskt bar dom i min mage i 9 månader. Exakt när det gäller Hampus, Elias däremot ville hyra utrymmet 11 dagar extra... Men när det handlar om Elias så kan ingen, som träffat hans pappa, undgå att se att de praktiskt taget är kopior av varandra och det är inte ofta jag får höra att han är lik just mig.
 
När jag nattade Hampus ikväll så låg jag kvar och tittade på honom ett tag när han hade somnat och när jag låg där så såg jag en 2½-årig Elias ligga bredvid mig. De har likadana ögon och nån annan gemensam nämnare än just mig själv har jag svårt att hitta. Däremot har ingen av dom gröna ögon som mig, utan färgen har de fått från sina pappor (blåa och bruna).
 
Men till er som inte ser fler likheter mellan mig och Elias, än kanske just ögonen då, så kan jag berätta att han minsann fått likadan mun, ansiktsform och likadana öron och tår som mig. Förutom dessa mindre framträdande likheter med mig så är han som sagt en kopia av sin pappa då de t.o.m går likadant (likaså Hampus och Danne).
 
Sen är Trollungarna bra på att tjata sönder folks öron också.
En egenskap som de ärvt i rakt nedstigande led från sin mamma.

Mer vild än tam. Ibland.

Vild VS Tam
 
Jag har två trollungar här hemma. Den ena är lugnet själv så länge han är mätt, nöjd och lagom trött. Den andra är mer vild än tam skulle man kunna säga. Inte alltid, men ibland, precis som vilken annan normal 8-årig pojke. Han är orädd och tar gärna för sig samtidigt som han är så otroligt klok och den mest omtänksamma ungen jag känner. På sant.
 
Idag när jag kom hem från jobbet så hade han haft vildheten i sig en sväng igen och skrapat upp hela överarmen på ett träd. Eller det kan jag väl inte lägga på honom, att det var hans otama sida som var hela boven i dramat när det var hans kompis som hade råkat tackla in honom i trädet, men iallafall.
 
Sen kan han som sagt vara helt tvärt om och då istället gå in i sin egen lilla värld och koppla bort det som händer runt omkring honom och bara... va. Som igår när vi var hemma hos mamma. Så hittade jag honom liggandes under bordet där han låg och mös tillsammans med deras valp. Min fina lilla kille ♥
 
Överallt och ingenstans.
Det är mottot för en 8-åring idag.

Skull Butterfly.

 
Jag har gått och suktat efter den här tavlan ett bra tag. Dock så kunde jag inte hitta den någonstans där den inte kostade 399:-, (så mycket lägger jag inte på ett A6 papper med lite kladd på hur snyggt motivet än är) så jag väntade med att köpa den.
 
Förra veckan hittade jag den på en sida där den bara kostade 149:- så det var väl klart som fan att jag slog till direkt?! Jag beställde den på kvällen och fick hem den med posten 2 dagar efter. Det är bra service med snabb leverans det! Nu är tanken att jag ska beställa hem 1-2 till tavlor i samma stuk från Vanilla Fly, i olika storlekar, och hänga dom i hallen.
 
Det var liksom kärlek vid första ögonkastet kan man säga.