Messi och Ronaldo finns i Hultsfred också.

 
Elias och hans lag Hultsfred P05/06 spelade träningsmatch mot IF Hebe ikväll då deras fotbollsträning skulle ha varit. Elias pappa, jag och pappa/morfar (+ många andra) var och kollade på dom och det är så jäkla kul att titta på dom när de spelar. Dels för att man, som förälder eller mor/far-förälder, känner en speciell stolthet över sitt barn/barnbarn och deras lagkamrater och att de är så otroligt duktiga trots att de är så unga.
 
Dessutom så är det så himla underhållande, dessa matcher, då vad som helst kan hända under en match då de ännu inte är helt inne i vilka regler som gäller och så. Som när målvakten råkar slå ut bollen och en medspelare blixtsnabbt fångar den med händerna. Eller när en spelare skriker "Passa!" samtidigt som han själv gör inkast eller passar iväg bollen till någon annan.
 
Matchen slutade 11-8 till HFK och jag tror allt att det finns en Messi eller Ronaldo i flera av de där grabbarna som kommer titta fram ordentligt om några år. Kanske en Zlatan också. Mycket duktiga killar det där.
 

Om sanningen ska fram..?

 
Jag tycker inte om när jag får veta saker som en person, som är speciell för mig, inte vet. När jag inte vet om jag ska berätta för denna så att hen vet eller om det är bättre om hen inte vet. Att veta eller inte veta - det är frågan. Fan då!!!
 
Är det alltid bättre att veta än att inte veta?
Även om den som inte vet kommer att bli sårad när hen vet?
 (Krav på svar ställs. Vänligt men bestämt!)

Lördagsgodis från sexsajt.

Imorgon är det jag som ska ge mig ut och rasta fläsket. Det finns inget annat alternativ efter den här midsommarhelgen. Igår var Hampe och jag och fick middag + tårta hos mamma & Svonke. Efter det så åkte vi hem till pappa & G'illa och fick det där också. Idag har Johanna & David + barn varit här och vi har svullat midsommarmat och blåbärspaj.
 
"Vem kan stoppa mig nu jag bara rullar fram..."
 
För övrigt så rotade Hampus runt i min nattduksbordslåda i morse och hittade min godis-BH som jag aldrig använt. Han tyckte att den skulle passa bra som lördagsgodis så det var bar att ta fram saxen och klippa lite. Man tager vad man haver, är vårt motto, så där sparades det in en slant eller två på att handla godis de följande 2-3 veckorna.
 
Bra unge det där som tar efter sin mamma i att hitta andra användningsområden till saker.