Bilden i huvudet behöver putsas till.När saker inte riktigt blir som de såg ut på bilden man hade i huvudet eller så som man faktiskt hade planerat så får man helt enkelt ta tjuren vid hornen och försöka göra det bästa av situationen. Så att det blir så bra som möjligt. Planera om och måla upp en ny liten bild i huvudet.
 
Bara för att det inte stämmer överens med den första bilden, så betyder det inte att den nya nödvändigtvis måste bli en dålig bild. Det blir vad man gör det till, tänker jag, och så länge man är noga med konturerna så fylls innehållet på ganska bra allt eftersom. Eller hur?

Long time no see.

10 dagar går fort och detta är faktiskt första gången jag sitter vid datorn under dessa dagar. Besöksantalet här på bloggen har legat på stadiga 53 personer/dag och det tackar jag ju för. Trogna läsare. Och hur tackar jag då dessa? Genom att inte hålla löftet om att visa hur det går med kabeltrumman jag håller på att måla. Dålig stil, men ikväll åkte iallafall målarbyxorna på en sväng för att den gigantiska trådrullen skulle få sig en sista touch. 
Förutom det så är detta en sån där helg som jag bara avskyr, helgen som Elias åkte till sin pappa. Vi hade lite mamma-son egentid innan det var dags för honom att åka iallafall. Inte för att någon av oss ser speciellt glada ut på bilderna men mellan korten så skrattade vi betydligt mycket mer än så där kan jag säga. Vi diskuterar så mycket han och jag, och gång på gång så gör han mig så förbannat stolt över hur smart han är. Hur mycket tankar som rör sig i det där lilla huvudet och vilka genomtänkta teorier han har på vissa av sina frågor.
 
Den lille Kotten har varit lite förkyld och vi fick hämta hem honom tidigare från dagis i torsdags. Han är inte helt kry än men som det lilla yrväder han är så vill han inte vila några längre stunder. Men hur envis man än är så tar krafterna slut någon gång och idag passade han på att ta en tupplur på mig. Inte ofta det händer nuförtiden så jag riktigt suger åt mig av dessa stunder.

It's cold around me.

Vad jobbigt det är när man går runt och fryser konstant, har yrsel och är skakig i hela kroppen, utan att veta vad det beror på. Förutom det ovannämnda så har jag lite feber men är inte förkyld eller så. Är det nått som ligger på lur och bara väntar på att bryta ut eller är det nått annat?
 
Obehagligt är det iallafall då det svartnar till för ögonen titt som tätt. Igår mådde jag så dåligt av det att jag gick och la mig redan vid 19.30 tillsammans med Hampus. Jag har inte tid att bli sjuk igen och jag vill inte bli det, då jag inte vill missa massa på min praktik eftersom jag trivs så otroligt bra där.
 
Blir att dricka mycket te och varmakoppen så att jag kan vara på benen imorgon igen.