. Paus I Baby Bubblan .

Som ni antagligen märkt så har det hänt en del. Vi har fått en ny liten familjemedlem, Hampus. En kille som hade riktigt bråttom ut då det väl blev dags för hans del i söndags - v. 40+2. Det hela slutade med ett akut kejsarsnitt men vi mår bra allihop. Vid klockan 18.47 den 29 maj så tittade alltså Elias lillebror ut. På självaste morsdag.
En välmående kille på 51 cm och 3870 g. ♥

. Packa Pappas Kappsäck .


Idag packas det för fulla muggar på Lilla Torget
. Det är tänkt att vi ska få ner så mycket som möjligt i kartonger/påsar nu då vi inte har några barn att ta hand om. Vaken Elias eller någon Knodd. Sakta men säkert går det framåt samtidigt som vi springer och slänger i lite tvätt i maskinen.

Kollade på Red Riding Hood och Season Of The Witch igår för att fördriva tiden lite. Helt ok båda två. Inte lätta att räkna ut slutet på någon av dom och sånna filmer gillar jag. Har inget vettigt att skriva om idag heller. Ber om ursäkt för mitt ordbajsande. Men någongång är det slut på det - ni får se det så.

Nu ska jag laga den där förbannat goda kyckling rätten som så många av er hört av er och tackat för receptet tilll.

. Bil Uppgradering .


Just precis nu så är min pappa och min morbror iväg och kollar på en ny bil till mig. Eller ny och ny - det är en Volvo V70 - 01'a kombi men den är tusen gånger bättre än skitbilen jag haft nu. En bil som jag, när detta inlägg publiceras, är på skroten med. Jag kände att det inte var värt att lägga 13'000 :- på att fixa allt som behövde göras i ordning, så jag skrotar den och får 1000:- för den istället. Alltid nått.

Får se vad karlarna säger då de kommer tillbaka. Jag kan inte ett skit om bilar så det är en av anledningarna till att jag inte följer med. När det gäller bilar så tittar jag bara på hur den ser ut och det är så långt min kunskap sträcker sig, typ. Som pappa och Gunilla har en Toyota Auris - as snygg bil, skön att köra och jag skulle lätt kunna tänka mig att ha en egen. Men hur den ligger på "bästa-bil-listan" vet jag inte, men jag gillar den.

Toyota Celica (ännu en bil pappa haft) ser inte fy skit ut den heller.