Bara min.

Har ni någon gång träffat en person som har samma tankar och funderingar som du, en person som det räcker med att bara se in i ögonen och veta att ni tänker på samma sak? Någon som kan driva dig halvt till vansinne med sin (ibland) sjuka humor för att sekunden efter få dig att skratta hejdlöst? Någon med fötterna på jorden men ändå har barnasinnet kvar. Någon som du egentligen inte känt speciellt länge men det känns som att ni alltid har känt varandra?
 
Det har jag.
 
Jag vet inte vad det är med den där mannen men han har en förmåga att få ner mig på jorden när mitt huvud är högt upp i det blå. Han får mig upp på fötterna när jag grunnar och analyserar sönder saker in i minsta detalj. Han är resan som jag velat ska ta fart. Han är gåtan som jag aldrig löser klart. Han är början på nåt nytt & nånting underbart. För mig.
 
Som Herr Winnerbäck skulle ha sjungit.

Lycka på bild.

Här händer det mycket men på samma gång ingenting. Dagarna ser ungefär likadana ut men jag njuter för fulla muggar. Vet inte om det beror på att värmen äntligen har kommit eller om det är för att jag hittat nån slags inre ro som jag inte haft tidigare men - jag är så förbannat lycklig!
 
Att de här grabbarna är en stor del av min lycka är väl ingen hemlighet.
Nyklippta trollungar ♥
 
 

it's been awhile.

Är som vanligt svindålig på att skriva nått här. Kanske blir jag bättre på det, kanske inte. Det är så när man har så mycket annat man vill göra. Bra saker. Den här veckan har dock inte bestått av så mycket bra saker. Elias blev febrig i söndagskväll och febern har sen dess legat omkring 39.2-39.7°.
Hög feber på dagarna och sen feberyra + floder av näsblod på nätterna. Jag behöver inte säga att jag tycker så fruktansvärt synd om honom va? Idag är han iallafall betydligt mycket piggare och det ser ut som att det kommer bli skola för honom imorgon. Jag hade tänkt bege mig tillbaka till skolan jag också men tydligen så är vi "lediga" imorgon och på fredag och kommer bara att ha en hemuppgift som vi ska göra.
 
Jag kanske behöver några extra dagar hemma iofs.
Man blir ganska sliten av att oroa sig så mycket på nätterna att man inte kan sova.