. Lipsill .


Strax efter kl 18 så ringde det på dörren här hemma. Utanför stod en man som räckte över denna till Danne. Från mamma till mig ♥ Efter att ha tjutit i princip hela tiden sen jag skrev det förra inlägget så passade jag på att tjuta lite till. Jag har ingen energi att ta av längre och jag orkar inte hålla humöret uppe.

Jag vet att jag har så otroligt många underbara människor omkring mig - min familj, Dannes familj och mina vänner som är ett stort stöd. Flera av er läsare är också ett otroligt stöd. Detta uppskattas något otroligt mycket. Jag har bestämt mig för att jag ska gråta ut ordentligt idag och imorgon tar jag nya tag igen. Då väntar ett möte på MVC och jag behöver samla lite kraft så jag har orken att kämpa vidare i allt detta.

. Era Jävla Idioter .


Förbereder er på ännu ett negativt inlägg. Ett ganska argt sådant. Ni väljer själva om ni vill läsa det eller inte men kom inte och klaga på alla svordomar som jag kommer skriva i det. Deal?!

Jag hatar den förbannade jävla sjukvården. När de redan fått ner mig på marken och står och sparkar på mig så tänker de "Varför inte passa på att dra en rejäl jävla snorloska när vi ändå är igång?" och så ger de mig en dusch. Fick ett samtal från Mödravården i Västervik precis och de hade fått tillbaka svaren på proverna jag lämnade i måndags.

Fram tills dess att Knodden är född ska jag åka till Västervik 2 gånger/vecka och få nått jävla dropp i armen för att få upp HB't och blodvärdet (som tydligen är två olika saker fick jag reda på nyss). Varje besök tar 1 h och kostar 100 kr. Ampullerna, som de ska skjuta in i armen på mig, kostar 1000:-/gång jag hämtar ut dom på apoteket. Detta kommer med andra ord att kosta mig tusentals kronor - pengar som jag inte har just nu.

Anledningen till att jag måste åka till Västervik, för att få detta, är för att de tydligen inte gör det i varken Hultsfred eller i Vimmerby. Med mitt dåliga blodvärde (HB?) kan jag inte köra bil så långt, då jag titt som tätt håller på att svimma, så jag vet ännu inte säkert hur jag ens ska ta mig dit.

Varför i helvete gjorde de inget åt detta tidigare för?! VARFÖR ERA JÄVLA IDIOTER?!! Hade ni gjort det så hade jag aldrig behövt ta sprutorna. Jag hade inte behövt att må skit och jag hade inte behövt att betala tusentalskronor för att NI FUCKAT UPP ALLT TOTALT!

. Propavan .


Så hur tyckte jag att det var att ta sömntabletter för första gången i mitt liv? Receptet jag fick utskrivet var på Propavan 25mg, några mini tabletter som det inte ska vara några problem att ta då man är gravid och är inte vanebildande. Jag fick dom i måndags och tog den första natten tills igår.

Tycker inte att det gick lättare
att somna på dom, trots att jag låg i sängen och vilade + försökte sova både innan och efter att jag tagit dom. När jag väl somnade så har jag ett svagt minne av att jag vaknade mitt i natten och satte mig upp för att gå på toa. Jag struntade i nr 1 och föll baklänges tillbaka i sängen och somnade igen. Tur att jag redan satt i den.

Jag vaknade med en sprängfylld blåsa, så ingen olycka i sängen där inte, och sen vet ni hur resten av gårdagen var. Inatt sov jag av egna medel = inga sömntabletter. Tänkte testa ifall det kan ha varit pga dom som jag mådde som jag mådde igår. Inget jag kommer få reda på idag då jag redan har druckit en kopp kaffe, enligt doktorns rekommendationer.

Hur eller hur;
sömntabletter tänker jag bara ta i absolut nödfall då jag inte gillade känslan av att vara totalt utklubbad.