Blir du lycklig av att göra andra olyckliga?

 
Ett enkelt diagram att följa om man vill ha förändring i sitt liv. Det är enbart Du som kan påverka hur Du mår och hur Du väljer att tolka det som sägs/görs i din omgivning. "Ingen kan såra dig utan ditt medgivande" säger Kay Pollak och visst fan har han rätt i det. Allt beror på hur man väljer att reagera.
 
Är det inte konstigt egentligen; att man kan fråga 100 personer samma sak och få 99 positivt inriktade svar - men det är det där negativa svaret som man hakar upp sig på? Varför gör man så? Alla tycker inte likadant och alla måste inte tycka om det du gör. Huvudsaken är att Du mår bra av det. För det är faktiskt sant, det som man har fått inpräntat i huvudet;
 
Det är dom som snackar skit om andra, klagar på det mesta eller allt som oftast enbart ser saker från den negativa sidan - Det är dom som egentligen mår dåligt och vill att alla andra ska göra det också. Varför? Antagligen för att de själva känner sig lite bättre då.
 
Iallafall för stunden.
 
 

Bilder från en kanonbra helg.

Den här helgen har jag och ungarna verkligen tagit vara på. Elias hade Alvin här fredag till lördag och när jag hade nattat Hampus så kom jag ner och fick se hur de var i full gång med att baka lingongrottor. Dom var tydligen goda, jag smakade ingen själv, men jag skickade allt med ett par stycken hem till Johanna och David när Alvin åkte hem på lördagen.
Resten av lördagen spenderades ute. När vi inte satt inne och fikade med besök som avlöste varandra under dagen. Det är vår nu va? Det måste man väl ändå medge? Och skulle det komma ett snöfall till eller två så ligger snön inte kvar speciellt länge. Fan vad gutt det känns!
I söndags åkte vi ut till Vena för att ha ute-häng heeela dagen. Och ingen var väl gladare över det än Elias. Han åkte fyrhjuling varv efter varv hur länge som helst och hade knappt ro att sätta sig och äta hamburgarna som vi grillade, men herregud vad lycklig han var! Hampus var väl näst intill lika road han, när han gick omkring och pulade med sitt och sen satte sig lite här och var för att kolla på när brorsan åkte runt.