. Sonens Rum .


Pappa var just här och lämnade av en soffa till E. Den har varit Allra Käraste Systers och dagen innan jag frågade henne om jag fick köpa den av henne så hade hon pratat med sin sambo om att sälja den. Hur syncade är vi inte då?!

Hans rum går i svart, vitt och limegrönt
(valt av han själv) och jag är sjukt nöjd med hur det blev. Nu ska jag bara köpa en stooor matta, ett annat sofföverdrag, färgglada kuddar och några hyllor sen är sonens rum i princip helt färdigt.

Inredning är kanske inte så trist trots allt.

. Gröna Fingrar .


Danne fick den här blomman av sin mormor när vi hade släktkalas för honom här hemma. Han sa bestämt att det var hans blomma och att han ville ta hand om den själv.

Så jag låter honom göra det...

. Sexställning & Könssjukdom .


Danne har hittat någon ny sexställning som han vill testa. Jag kan väl inte påstå att jag är lika pepp på det som han. Det kommer krävas en hel del övertalning O M han ska få igenom detta. Att han dessutom verkar ha dragit på sig någon konstig könssjukdom ökar inte direkt hans chanser. Smittar den så ligger jag riktigt pyrt till.
Korkat...

. Torrjuckning & Greenpeace .


Har helt glömt bort att visa er den här bilden. Den är från när jag, Danne, Challe och Sara var i Ullared och campade vid midsommar. Vi gick och badade en av dagarna och när vi sitter i gräset så får vi syn på detta (hänvisar till bilden). Tro det eller ej men under den där "strandade valen" så ligger en liiiten , L I T E N kille och ropar på Greenpeace.

Torrjuckade på varandra gjorde de med.

. Dödlig Sjukdom .


Jag har gått och blivit dunderförkyld. Vem den skyldiga smittaren är vet jag inte helt säkert men det står mellan:
 • Dennis - som kom hit och var förkyld någon dag innan kräftskivan och i fredags.
 • Chris - som möjligtvis har låtit lite av hans lunginflammation hoppa över till mig.
 • Madde - som satt bakom mig på svenskan och matten och var genom förkyld.
Dessutom har jag inte helt slagit bort tanken på att det kan vara svininfluensa som drabbat mig som ett straff för att jag inte vaccinerade mig. Möjligheten finns.

Men jag har en liten teori om att jag ska snyta mig så mycket som möjligt, så att jag ännu mer liknar ett stoppljus under näsan. Då borde ju alla baciller ta slut någon gång och T J O F F så blir jag frisk. Ju fortare desto bättre.

Det låter väl ganska logiskt?

. Missade Jag Något ?

I förrgår fick jag smått panik (någon överdrift kanske) när jag insåg att jag bara hade vita sneakers att ta på mig när jag skulle till skolan, då jag hade mörka kläder på mig förövrigt. Nog att det inte är fel när skorna får fokus men riktigt S Å mycket behövs inte.

Bestämde med sambon att jag skulle in och köpa nya skor idag och han fick för sig att han skulle göra detsamma. Kruxet var bara att när jag hade provat ut ett par bra, snygga och bekväma skor så hade jag med mig dessa när jag kom hem idag:

Inte alls vad som var tänkt...


. Våldsam Kyss .


Danne spräckte min läpp när han pussade mig. Eller spräckte är väl att ta i, det var ju inte som att läppen hänger och dinglar i två slaffsande delar. Men det blödde allt endel.

Från ett pytte sår.

. Till Salu .


Säljer mitt Bjursta matsalsbord
från Ikea. Som nytt 1'695 kr och rymmer mellen 6-10 personer. Det är i jätte fint skick och jag säljer det för 800 kr. Vid snabb affär så kan jag tänka mig att sänka priset.

Säg till om du är intresserad av det.

. Städbolaget .


Nuförtiden när folk krigar så ligger det en död snubbe här och en död snubbe där, alltså inga problem att städa upp efter den tragedin.

Men förr när de möttes på slagfälten och det ena landet avlossade sina skott först och undertiden de laddadde om så sköt det andra landet osv. Vem städade upp då? Det måste ha blivit väldigt rörigt och stökigt.

Gick det nån liten sate efter och la alla på en vagn?

. Effektivitet .

Hade sovmorgon idag eftersom måndagar är min lediga dag från skolan. H E L T ledig med andra ord. Sambon kom hem runt kl 12, då hade han avslutat sina lektioner för dagen. Komvux är fan bra shit.

Så idag har vi hunnit med en hel del:
 • Bokat tid för tatueringar.
  Han ska göra klart armen och jag ska skriva lite vid tecknet på min handled.
 • Varit på Stegen.
  Jag får inte nog av second hand saker. Fyndade lite idag med. Love love love it!
 • Hämtat saker hos Dannes mamma.
  Och fick vara med när Hanna jagade en anka.
 • Köpt hårfärg till mig.
  Vilken färg det blev får ni se sen.
 • Köpt grund/och målarfärg.
  Före och efter bilder på vad kommer längre fram.
Mycket effektiv dag. Danne ligger och vilar just nu och jag funderar på om jag ska ta tag i mitt lilla projekt undertiden så att jag slipper ha någon som säger "Men så där ska du inte göra" trots att han själv aldrig gjort det. Vilket jag faktiskt har.

Men han är fin iallafall han-den-där

. Filmkväll Med Grannarna .

dsc01264 (MMS)

Vi har filmmys kväll hos grannarna. Massa gott och skräckfilm. Vi har just betat av Shelter och både jag och LowLow höll på att dö på kuppen. Killarna blev inte rädda av själva filmen utan av att vi skrek och hoppade till hela tiden. Jävligt bra film trots allt. Nu blir det snart Grown ups. Skönt att bryta av med lite komedi innan man ska sova.


. Knockade av John Blund .


Blev ingen film med grannarna igår. De kom inte hem förrän 2 i natt så Danne och jag höll oss till Sagan om de två tornen och sen gick vi som i trans till sängen där John blund knockade oss direkt.

Idag blir det däremot film, krabbröra, chips m.m hos grannarna. Inte fy skam det inte. Kan behövas lite slappdagar så här på helgen, iallafall för Danne och Chris (en av grannarna) som inte kom hem förrän kl 4-5 på morgonen när vi hade haft kräftskivan. LowLow och jag var däremot nyktra.

Eller, jag drack en halv cider.

. Mys Mys Mys .

dsc01263 (MMS)

Blev överraskad av Danne idag. Hemmagjorda biffar, potatis och gräddsås stod på menyn. Husmanskost kan vara det godaste som finns. Nu är det matkoma i soffan och Sagan om de två tornen som gäller. Sen kommer grannarna och det blir filmkväll/natt. Slapplördag med andra ord. Det gillas.


Kräftskiva med grannar och goda vänner. Ha...

dsc01258 (MMS)

Kräftskiva med grannar och goda vänner. Har räknat till att det är ungefär hundra stycken och lite till. Här ska ätas!


. Nu Var Det Gjort .

dsc01135 (MMS)

Då har man gjort det också då. Det var väl inte så farligt kanske..? Men ja, visst känns det.


. Skolhäng .

dsc01254 (MMS)

Sitter i skolan och väntar på att sambon ska sluta sin lektion. Hans första på 2 år. Undrar vad han tycker om det. Har hunnit göra klart min första läxa för terminen nu när jag har väntat på honom. Lika bra att få saker gjorda direkt och när man ändå har tid. Det känns riktigt skönt att vara tillbaka i skolan igen faktisk!


. Fynd & Skolstart .


Då var det dags att sätta sig i skolbänken igen. Fick ett schema  som jag är väldigt nöjd med. Ledig helt på måndagar och sen är det uppdelat bra de andra dagarna då jag har vissa då jag pluggar massa och vissa då jag inte har många lektioner alls.

Var iväg till Stegen med Marie en sväng idag på förmiddagen. Damn vad saker jag hittade som jag vill ha - S K A ha! Billigt och bra var det också. Åh, vad jag älskar loppisar och second hand. Nu är bara kruxet att hitta en plats till det här hemma där det ska stå.

Och övertala baby om att vi ska ha det.

. Mattematiskt Fel .


Har en sambo som tydligen fyllde 21 idag. T J U G O E T T ?! Hur kan han vara 5 år yngre än mig när jag själv inte känner mig en dag äldre än 22? Den matte räkningen är en jag inte får ihop...

Vi firade dagen med att
åka till Vimmerby. Jag och E - Danne låg fortfarande och halvsov när vi åkte. Frågade om han ville ha frukost på sängen och han svarade nått som jag lyckades tyda till "Jag tar tårta sen".

När E och jag kom hem så fick Danne iallafall leka leken fågel-fisk-eller mittemellan, vilket E tyckte var jätte roligt. Danne tyckte mest att det var generande att behöva springa runt i lägenheten och leta efter sin present - G.H Metallica för 600 kr.

Vad jag fick av honom när jag fyllde? Ingenting tror jag.

. Tidsfördriv .

Hela lördagen gick jag omkring som i en dvala. Danne var tydligen likadan så när jag hade nattat E så gick vi också och la oss. Redan vid klockan 21.30. Ovanligt för att vara oss - speciellt Danne.

Eftersom vi ändå inte kunde somna direkt så underhöll jag mig med att pimpa några av Dannes tatueringar. Unge som gungar i bonzaiträdet och en tjejgremlings med massa piercings.

Mycket bättre...

. Kvinnogöra ?


Danne fick i uppdrag att börja med tvätten igår när jag jobbade. Jag hade delat in allt efter färger och sen sagt till honom vad han skulle köra i 40° resp. 60°. Det var helt enkelt bara för honom att dela upp det ljusa i 40/60 tvätt och sedan göra likadant med det mörka.

Hur svårt kan det va?
När jag kom hem så gick jag ner till tvätten för att slänga i det sista. Det var bara en tvätt kvar, enligt Danne, vilket jag tyckte lät lite konstigt eftersom vi bara hade haft tvättid i 1 h då.

När jag kommer ner och kollar tvätten så ser jag att han tvättat det ljusa i 40° och det mörka i 60°. Skickar ett sms nere från tvättstugan till honom och undrar varför han gjort så.

- Men jag skulle ju dela upp det?
- Ja, de olika tvättarna ja.
- Haha. Förlåt. Jag är värdelös.

Ser ni mig gå runt i über tighta kläder som sitter som ett korvskinn på mig och inte alls döljer alla valkar och skavanker?

Räkna med att Danne har tvättat.

. Dreaming My Dream .


Jag hade en rutten dag igår. Trött, irriterad och...deppig? Efter att ha jobbat, ätit och varit ganska off mot baby pga mitt dåliga humör så slocknade jag på soffan.

Efter ett tag så väckte Danne
mig och när jag hade vaknat till ordentligt så får jag syn på detta (hänvisar till bilden). Levande ljus och vita rosblad på sängen. Hur fint är inte det då?!

Han vet hur han ska få mig på bättre humör minsann.

. Förbannad .

I sommar har jag jobbat 9-12 h / pass och väldigt ofta. Jag har dåligt samvete för att jag inte kunnat träffa min son så mycket som jag vill och för att han & jag inte har kunnat åka iväg och gjort nått kul utan får vänta tills i höst istället. Jag mår även dåligt för att jag inte kunnat träffa de som står mig nära så ofta som jag skulle vilja.

Jag har varit/är på gränsen till att gå in i väggen för att jag har så dåligt samvete till höger och vänster + stressar omkring - och nu så kommer denna människa och säger att jag inte engagerar mig! What the fuck?! Jag är i ärlighetens namn F Ö R B A N N A D, när jag känner efter ordentligt!

Jobbar man 8-20, varje gång man jobbar i princip, och vill träffa sin son de veckor han är här - hur F A N ska jag hinna med något annat?! Hur mycket jag än skulle vilja. V A ? ! Jag är sönderstressad till max för att jag vill vara alla till lags och ändå duger det inte. Vad mer kan jag göra då?!

F Ö R H E L V E T E !

. Hot Hot Hot .


1 timme fick vi träffas idag - Danne och jag. Mellan våra jobb. Hur kul är det på en skala 1 - 10? Inte roligt alls. Bara två nätter kvar...

Vi hann iallafall gå och hämta paketet från H&M som kom idag. Allt var inte med men mina underkläder och E's jeans iallafall (nej, underkläderna var visst inte citrongula som bilden visar...) OCH våra jackor.

Jävlar i min låda, vad het Danne blev i sin!
Grrr...

. Skrattretande .

Heldag på jobbet idag. Inte så pjåkigt trots allt. Men i morgon är jag helt ledig och ska se till att få mig en kopp kaffe hos Marie på morgonen. Ska göra mitt bästa för att lyckas flirta till mig en hos Linda på eftermiddagen också. Det ska nog inte vara några probs.

Har förövrigt inte hänt nått speciellt idag. Annat än att det hände en "incident" på jobbet som var väldigt skrattretande. Jag ska tydligen "få se" någonting i framtiden. Spännande. Jag älskar överraskningar.

Jag sär, jag sär...

. Lammet .


Fem nätter kvar sen har han jobbat sin sista natt - om han inte får förlängt/vill ha förlängt vill säga. Men väljer han att plugga istället så är det bara 5 nätter kvar sen blir det inget mer sova ensam i en stooor säng för min del inte.

Han fyller år på måndag (om en vecka). T J U G O E T T blir han. Vad ger man till någon som bara för ett år sen lämnade tonåren? Han vet inte själv vad han vill ha.

Leker de med lego, radiostyrda bilar - what?

. Robert Pattinson .


Jag har aldrig fattat varför det är sån hysteri kring Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen. Kan någon förklara det för mig? Det var inte minsta lilla hysteri omkring honom när han spelade Cedric Diggory i Harry Potter så varför nu?

Är det själva grejen att ni tänder på vampyrer or what?! Jag tycker inte att han är snygg någonstans. Enligt mig så ser han ut som en pundare som inte vaknat upp ur ruset ordentligt och jag blir inte upphetsad what so ever av honom.

Så nu var det sagt.

. Viktigast I Förhållande .


Vad är viktigast när det handlar om förhållanden?


Ska personen vara snygg? Eller är det som det sägs att "allt blir vackert genom kärlekens ögon"? Är ett bra sexliv en stor del i ett bra förhållande eller är det viktigare att man har kul tillsammans och litar på varandra?

Jag vet att jag själv skulle svara att tillit och ärlighet ligger högt upp på listan för att ett förhållande ska funka. Att kunna prata med varandra om hur man tycker och mår, utan att ens partner ska döma en, är också en viktig ingrediens.

Dessutom så måste jag erkänna att ett bra sexliv ÄR viktigt för mig i ett förhållande. Inte det viktigaste men jävligt viktigt. Man hör alltid folk som försöker intala sig själva om att "sex inte är så viktigt" trots att jag inte känner många som skulle klara att gå utan sex.

 

Jag klarade det jävligt länge och Målle klarade det ett tag.
But then what?


. SATC 2 .


Sitter och tittar på SATC 2 och ärligt talat så tycker jag att den är lite...överdriven? Speciellt i början känns den lite väl överspelad. Men kläderna och skorna håller fortfarande måttet!

Jag har inte kollat så länge i.o.f.s kanske blir den bättre. Just nu sitter jag bara och väntar på att Carrie ska träffa Aidan i öknen. Jag höll alltid på honom.

Big är bra, men han är inte Aidan.

. Uppskattning .

Blev en tur till Vimmerby för att äta middag hos mamsen. Allra käraste syster var där och även Big Brother och hans familj. Jag kidnappade 2 månader gamla Ludde och satt med honom en bra stund. Jag studsade honom lite för mycket för efter ett tag kaskadspydde han ner mig. Det är att uppskatta sin faster det!

Danne tyckte han tydligen om iallafall för så fort han började gnälla lite så vände jag honom om så han fick syn på Danne. Då började han jollra på och skratta utav bara den.

Han har tydligen bra hand med barn, min karl.

. Darth Vader Effekt .

Jag fick förresten gå hem från jobbet igår. Fick en allergisk reaktion av nått jag provsmakade i charken (man måste provsmaka för att veta vad det är man säljer).

Det blev en tripp till vårdcentralen där jag fick bricanyl och syrgasmask. Efter det blev jag skakig i hela kroppen så de tyckte inte att jag skulle gå tillbaka och ställa mig i charken, med risk för att skära mig.

"Mycket ska man vara med om innan man faller av pinn..."

. Karatefylla .


Det började med en kopp kaffe på framsidan tillsammans med grannarna. 2,5 vinare, 10 öl + lite cider, whiskey och midori senare så slocknade jag. Danne var uppe ett tag till. Jävlar vilken karatefylla det blev. Jag har själv inte tagit en droppe sen...jag fyllde 26 (10 januari) och kände mig rund under fötterna redan efter 2 glas vin. Men jag hade fan as roligt OCH ingen baksmälla idag heller. Shit vad gött.

Danne mådde inte lika bra.
Men efter en klunk barnpanodil, en LOKA och en bakfyllekebabtallrik senare så är han i form igen. Tillräckligt så att han kan hjälpa mig att städa sen iaf. Våra kläder från igår ligger kastade runtom i lägenheten. Vad hände egentligen?

Jag kan inte komma ihåg att jag har några minnesluckor...

. Sonen Funderar .


Samtal mellan mig och sonen igår innan vi skulle sova:

- Mamma, hur gjordes jag?
- Pappa och jag gjorde ju dig.
- Ja, men hur?
- Vi pussades och kramades mycket...
- Gjorde doktorn mig också?
- Njae, han hjälpte till en sväng.
- Hur då?
- På sjukhuset när du skulle ut ur min mage.
- Gav han mig till er då?
- Ja, ungefär så...

Det är mycket tankar i det där lilla huvudet, och jag försöker svara så gott jag kan. Men helt ärlig tänker jag inte vara om just detta. Inte nu. Frågar han igen när han är lite äldre så kan han få reda på sanningen om hur barn blir till.

Men det där med storken försöker jag inte ens med.
Han är betydligt mycket smartare än så.

. What To Do .

Hopp, då sitter man här igen då och undrar om man ska kolla om det är nått bra på tv eller om det är lika bra att gå & dra nått gammalt över sig? Lammkött har jag ju haft ett tag så kanske borde testa en seg biff? Sonen ville sova hos sin mormor idag så han är där och sambon är på jobbet. Fy, vad tråkigt jag har! Hann träffa Danne 1 h från det att jag slutade jobba tills det att han skulle åka till jobbet. Jävligt kul...

Vad som däremot faktiskt är roligt är att jag äntligen ska hälsa på Marie och hennes lilla sötnöt imorgon. Det är på tiden. Isabelle är 1½ månad redan och jag har fortfarande inte fått sniffa på henne. Vi bor 500m ifrån varandra (tidigare grannar) och jag har inte träffat underverket.

Sjukt vad jag jobbat mycket.

. H&M Shopping .
(klicka för större bilder)

Gjorde en beställning på H&M igår. Köpte bl.a höstjackor till mig, E och Danne. När jag kollade igenom beställningen nu igen, eftersom jag glömde vad det var jag hade beställt, så upptäckte jag att alla våra jackor går i grönt. Enda skillnaden är att min jacka och E's är khakigrön och Dannes är mörkgrön.

Hmm... ja, det kanske kommer se dumt ut när vi är ute och går alla tre men passar man i grönt så är det bara så. Hur de får den "gula" färgen på min BH och mina hotpants till ljusgrön förstår jag inte riktigt dock för på bilden ser de citrongula ut.

Något missvisande bild?

. Fucked Up .

Tycker att de som jobbar på försäkringskassan kan ta varandra i röven! Är smått förbannad nu eftersom DE har fuckat upp mina uppgifter till dom. Fick plats 136 i kön när jag ringde. Nått positivt är iallafall att de har skaffat en funktion så att de kan ringa upp en annan så man slipper vänta.

Framsteg...

. Chaos .

Shit vad rörigt det har varit idag! Fem stycken var det som var hemma från jobbet, så för oss som faktiskt jobbade var det hur mycket som helst att göra. Jag är ledig i morgon egentligen, men sa ja till att jobba mellan 16-20.15.

Vilken tur att jag har en så bra sambo då som tar hand om sonen under tiden jag jobbar. Trots att han jobbar natt. Fast han får sova ut ordentligt innan det är dags för honom att vara "lekfarbror". Han ligger och sover just nu också.

As we speak.

. Rip Off .

Vad är detta nu då? Dom snodde min idé. Bastards. Eller min och min, det finns säkert fler som gjort så innan men nu kommer det bli långa köer till landets tatueringsstudios för att ALLA tänker göra detta.

Jaja, jag får väl komma på nått annat...


Blogg Topplista
Personligt
Bloggpunkten.se RSS 2.0