Ligg mer och få mer lust.Jag tror jag har kommit in i en svacka ang. träningen. Det är liksom inte lika...kul längre. Eller; jo det är roligt men jag saknar motivationen. Tilda sa att de flesta kommer in i en sån här svacka någon gång och att man bara måste ta sig igenom den. Som i ett förhållande typ.

Alla förhållanden har sina ups and downs och tydligen så är mitt förhållande till träningen likadant. Kan i.o.f.s bero på bristen på träning denna vecka. Att jag därför "tappat" det lite. Hoppas det är så. Men jag är då inte den som ger upp i första taget. Jag är envis utav bara fan ska ni veta! Det sägs att ju oftare man har sex desto mer vill man ha det.

Även det kanske är en liknelse med träningen?

Uppskattad 50-års present och lite jävlar anamma!


Mamma älskade sin present som hon fick från oss barn. Ett fotoalbum med bilder på oss tillsammans och var för sig. Hon blev så glad att hon började gråta och var tvungen att säga "Men jag är inte ledsen". Fina mamma ♥ Roligt att hon blev så glad iallafall. Rör man någon till tårar då har man minsann lyckats.

Nu blir det att svira om och sen åka och träna. Har lite ångest för att jag bara lyckats få till ett pass hittills denna vecka. Så blir det när den där förbannade halsen vägrar samarbeta. Jaja, på söndag morgon när alla ligger bakfulla, efter att ha varit på Takida, så har jag gymmet för mig själv (om inte Tilda eller Johanna ska med?). Då jävlar!

Har en känsla av att det inte kommer bli en 5a vid denna veckas invägning... Damn!

Grattis älskade mamma på din dag ♥


Idag fyller världens bästa mamma... 27 år. Min mamma ♥ På bilden ovan är hon också 27 år ungefär. Tror att hon kan ha en gömma av Pippi's krumelurpiller någonstans där hemma. Det får hon gärna dela med sig av till mig innan jag når 30-strecket. Jag skulle kunna skriva en hel lista om varför min mamma är världens bästa och finaste mamma, men som ni vet så tycker jag inte om långa inlägg (och det skulle bli ett lååångt inlägg) så jag citerar Celine Dion istället: