Har jag sagt att jag älskar LF?

 
"Försäkringen lämnar ersättning med 2 195 kr, som sätts in på angivet konto inom 10 dagar. Då du är förmånskund hos Länsförsäkringar bjuder vi på grundsjälvrisken, 1 200 kr, vid ett skadetillfälle. Självrisken är avdragen i denna skada."
 
Jomensåatteee... där slapp jag visst att betala för reparationen helt och hållet.
LF is the shit!

Bättre sent än aldrig.

 
Jag har uppenbarligen viktigare saker för mig än att blogga. Förutom att fixa med lite loppisfynd (bilden ovan) så har jag under dessa 20 dagar av bloggtorka bl.a hunnit med att:
  • Börja skolan igen.
    Fick en vecka extra jullov dessutom, vilket inte kändes helt  fel.

  • Fylla 30.
    Bjöd över ett litet tjejgäng (den stora festen tänkte jag ha framåt våren/sommaren) och drog hit ett medium. Sjukt häftigt så får ta och berätta lite mer om det i ett annat inlägg.

  • Skickat in Iphonen på lagning.
    Då garantin inte täcker spruckna skärmar så skulle lagningen gå på 2200:-. Jag betalade det och sen tog jag med mig kvittot till banken. Det slutade med att jag endast behöver betala ca 550 kr för lagningen. Länsförsäkringar is the shit!
Ja, det var väl det. Iallafall de lite större sakerna. Annars ligger all min fokus på att jag och barnen ska må bra. Absolut prio 1. Har även bytt ut 75% av alla möbler här hemma och det börjar mer och mer bli så som jag vill ha det. Efter 2½ år så börjar jag äntligen få den där "hemma" känslan.

2013 resumé.

Januari - Började året med att bli arbetslös och i bloggen skrev jag att år 2013 skulle bli fuckin' awsome bara för att jag minsann tyckte det. 3 dagar senare var det begravning för morfar och 3 veckor efter det så flyttade Danne.
 
Februari - Min allra bästa vän och själsfrände blev väldigt, väldigt sjuk och jag kopplade bort allt annat som inte hade med just henne eller barnen att göra.
 
Mars - Jag började plugga upp lite poäng och jag tappade håret (vilket senare visade sig vara början på kaoset som höll på att ske i min kropp). Min pappa rakade av sig mustaschen för andra gången på 29 år och jag var på det klara med att jag absolut inte ville ha nån KK.
 
April - Jag beskrev hur jag upplever att det är att ha kontrollbehov och dödsångest. Jag fick körtelfeber vilket sedan resulterade i att min kropp gick in i svältläge vilken i sin tur ledde till den-där-sjukdomen-som-läkarna-inte-blir-kloka-på - att imunförsvaret och ämnesomsättningen lite då och då får för sig att slå ut varandra.
 
Maj - Jag höll vad jag lovade och publicerade min krönika om Gränsöverstigande kärlek, i bloggen, skrev min första "Arg lapp på bilfönster" och jag fick beskedet om att jag kom in på Behandlingspedagogsutbildningen.
 
Juni - Jag fick borrelia, Hampus åt upp min godis BH och det är mycket möjligt att Elias är den nya Messi.
 
Juli - Jag hittade min första Geocach och spenderade månaden med att pyssla/inreda.
 
Augusti - Hade en intressant diskussion med Jehovas vittnen, höll på att flyga i taket pga att en av mina grannar har lite otur när hon tänker och började äntligen skolan.
 
September - Mormors bästa vän och livskamrat, och även en mycket viktig man i mitt liv, gick bort väldigt hastigt och jag skaffade en liggvänlig soffa med divan-jävel.
 
Oktober - Papsen kom och lämnade av min älskade kabel-trumma (som just nu figurerar som vardagsrumsbord här hemma). Förövrigt så skrev jag nästan ingenting i bloggen.
 
November - Elias var på sin första metropol fest och jag spelade min roll som den nervösa hönsmamman riktigt bra.
 
December - Danne flyttade ut igen och jag står ännu en gång med hjärtat fullt av stygn.
 
Trots att större delen av året har varit ett skitår så har jag faktiskt lyckats samla lite tankar både om ditten och datten. Kommit fram till en hel del saker om både mig själv och vad jag vill. Prio ett på min lista är självklart barnen och skolan. För vet ni vad;
 
Om 2 år så ska jag minsann ha ett fast jobb och äga ett hus där jag och barnen ska bo.