Det Väntas Tillökning


Det väntas tillökning här hemma snart igen. En av våra tre guppyhonor fick flytta in i vasen som just nu får agera BB. Där ska hon vara iallafall över natten och sen får vi se om det blir några bebisar eller om hon käkar upp dom allihop.

I vasen bredvid så simmar det 9 yngel just nu. Åtta guppy och en platy. Den sistnämnda hade säkerligen en si så där 10-15 syskon också men dom käkades upp av deras mamma med vänner. Vilket välkomnande. Så nu blir det att sitta och vakta så att inga bebisar blir uppätna i födelseögonblicket. Kan bli inom nån timme då det är så pass att man se ynglens ögon genom bukväggen på mamman. Coolt!

Härlig Gårdag

Hade en super mysig dag igår tillsammans med våra fina vänner Johanna och David + barn. Startade dagen med att kolla på papporna som hade volleyboll turnering i Hagadal. Efter det så blev det hem och vila lite sen hem till fam. Habbe/Didriksson där det blev flygande jakob till middag och gräddglass med chokladsås till efterrätt. Trots två fingrar klämda i en dörr och lite övertrötthet på sluttampen så var det en kanon dag. As always.

Helgen är snart slut men nästa vecka är det höstlov för Elias.
Ska se vad vi ska planera in då.

Egentid - Just the Two of Us

Mitt liv började då jag fick dig ♥

Trots att man dragit tillbaka klockan 1 h i natt och man då egentligen ska  få sova 1 h längre så tyckte Elias att han och jag skulle gå upp redan klockan 7. Hampus var inte sen på att va med på den idén han heller så jag tog med mig dom ner och lät (bonus)pappan sova vidare.

Hampus slocknade efter 30 minuter igen så jag gick upp och la han i sin säng och sen satt Elias och jag och hade morgonmys . Länge sen vi hade det, bara han och jag. Det är viktigt att ta vara på de stunderna också. Egentid. Min lilla-stora älskade kille.