. Bowling .


Det blev en lyckad play date även denna gång. Visst blev killarna lite mer vilda än tama efter ett tag men det hör till och så länge de har roligt så ser jag inga problem med det. Vi mammor var visst lite väl wild and crazy de sista minutrarna vi också och resten av folket som var i bowlinghallen tyckte antagligen att det var skönt när vi gick därifrån.

Kul hade vi iallafall och det var en exalterad liten kille jag lämnade av hos hans pappa efteråt.

. Play Date .


Nu tar jag med mig mina söner och åker till bowlinghallen där vi ska ha play date med Johanna och Matilda + barn. Efter det ska jag lämna den äldsta sonen hos hans pappa, där han ska vara 1 vecka. Fan vad jag hatar fredagar ojämna veckor..!

. Brännmärke Av Plåster .


Elias har en liten noja om att sätta plåster på minsta lilla sår han får. Bara det blöder lite eller svider till så vill han ha plåster. I förrgår pillade han hål på ett gammalt rivmärke och det började självklart att blöda och det var bara att hämta ett plåster till honom.

Då halva dagen gått så tog han bort plåstret och sen var det inte mer med det. Senare upptäckte jag att han hade som ett brännmärke just där klisterdelen på plåstret hade varit. Jag vet att han fått så innan av andra plåster också, men inte så här stort.

Det verkar som att det bara är salvequick
plåster som det blir så av. Inte de vanliga utan de plåster med motiv på. T.ex Starwars, Hello Kitty eller liknande. Han verkar inte ha ont där brännmärket är men hur eller hur så ska det väl ändå inte bli ännu ett sår då man försöker skydda ett sår???

Någon annan som det blivit så här på?