Fem små apor klättrar i lianen.

Herre Gud vad den här lilla herren kan få mig att skratta. Han är iofs glad 95% av tiden så det gör det inte så svårt, men det händer så mycket med han just nu och man kan ha långa samtal med honom. Även att man inte förstår riktigt allt han säger så får man ändå ihop det han menar och ibland är det så hysteriskt roligt.
 
Han har fått för sig att vi ska sjunga när han ska sova. Förra veckan, då det blåste storm ute, så fick jag t.ex. sjunga "Bä bä, vita lamm" 20 gånger innan han somnade. Ikväll så ville han sjunga om apor och eftersom jag bara kan en sång om apor så började jag med "fem små apor hoppade i sängen..." varpå han viftade med handen i luften samtidigt som han sa nej.
 
Efter lite frågor från min sida, ihop sättning av ord från honom samtidigt som han sa "Kille" (min storebror), ropade P O F F samtidigt som han smällde ihop sina händer, så kom jag fram till att det var den här han ville höra. Det slutade med att jag fick sjunga den X antal gånger. Han har hört min bror och sin kusin sjunga den en gång på mammas kalas och han kommer ihåg det.
 
Han verkar ha ett lika bra minne som sin storebror, som kommer ihåg precis A L L T. 

Det löser sig, sa ho' som sket i vasken.

Vad var det jag sa; Bilguden lyckades återuppliva COA från de döda igår kväll och som tack så bjöd jag han och hans fru på kaffe vid kl 21.00. Undrar om de lyckades sova nått i natt. Får se till att tacka dom på nått annat sätt utan att riskera att de ligger sömnlösa om nätterna. Otroligt tacksam är jag i alla fall ska ni veta. Bästa!
 
Data-Guden, han den där som jag har ett "komplicerat förhållande" med på Facebook relationen, han lyckades däremot inte att få slut på datakoman så vi valde att stänga av respiratorn. Fast först så tog vi självklart vara på organen. Tog ur hårddisken och förde över bilderna till en annan hårddisk. Sen - död.
 
Idag åkte vi in till Vimmerby och det köptes en ny dator. Jag är som sagt i väääldigt stort behov av en för att kunna fortsätta med mina studier så det gick inte att skjuta på det, spara till det och så. Skulle det göras så skulle det göras direkt kan man säga. Och här sitter jag nu. Med en splitter ny dator, med fullt fungerande batteri och alla tangenterna kvar.
 
Blir att gömma undan denna ordentligt för Knodden.

Koma och döden.

Datan har hamnat i koma och bilen är död. Just my luck skulle jag väl kalla det. Inte det lättaste att komma ifatt med skoluppgifter när jag inte kan öppna varken mappar eller internet på åbäket. Någon som vill köpa en ny dator till en fattig liten student som mig?

Bilen har min super duper snälla och väldigt bilkloka morbror sagt att han ska ta sig en titt på. Min bilgud kan man säga, så jag tvekar inte en sekund på att han lyckas återuppväcka COA från de döda. Datan hoppas jag att min datagud kan hjälpa mig med när han kommer hit med vår son i eftermiddag.

Om Danne är dataguden, gör det Hampus till data-Jesus då...?