. Från Det Ena Till Det Andra .


Ljuslyktor kan man inte få för många av, enligt mig, och speciellt inte nu då det börjar bli mörkare ute om kvällarna. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha det där annorlunda glaset för, då jag kom hem efter helgens loppis, men det tog inte så lång tid innan jag klurade ut det också.

Bara till att vända det upp-och-ner så fick jag ännu en mysig ljuskälla.

. Loppis I Västrahult .


Underbara Johanna och jag har varit i farten igen. Idag bar det av mot Västrahult på ladugårdsloppis. Och vilken loppis sen. Totally amazing! Stort, lätt överskådligt, gamla saker blandade med lite nyare, härliga människor och billiga priser - P R E C I S så som en riktigt bra loppis ska vara.

Vi var helt upprymda, både Johanna och jag (ok, hon var liiite värre än mig), mest hela tiden och lyckades få med oss en hel del hem minsann. Det som åkte ner i mina påsar var bl.a:
 • 15 st kaffe muggar
 • En stringskål
 • 2 st böcker
 • Ett 1000-bitarspussel
 • 2 st trämasker
 • En träskål från 50/60-talet
 • 2 sänglampor
 • En rostig sil
 • En rostig liten ask
 • Ett annorlunda glas
 • En ljuslykta att hänga i fönstret
 • En babymobil till Hampus spjälsäng
 • En fåtölj (som jag ska hämta senare i veckan)
Allt detta för mindre än 300 kr! En helt jävla underbar loppis, om man ska ta det på ren svenska. Och vet ni vad det bästa är? De ska ha en loppis till om 2-3 veckor! Lätt att jag kommer vara där. Ni också hoppas jag?

. Tight Muff Kräver Hårt Arbete .


Var hos "gräva-gräva" på efterkontroll i förrgår, bara det att det inte blev nått grävande av. Man gör tydligen inte sånt på de som genomgått kejsarsnitt. Väldigt skönt och egentligen ganska logiskt tycker jag. Inte så att man sett fram emot att ligga där med benen i luften samtidigt som man ska kniiipa för glatta livet.

Jag vet att jag kan mina knipövningar men hur lätt är det, att på kommando, utföra dom när man halvligger på rygg med benen i split-ställning? Inte allt för lätt kan jag förtelle er. Men nu behövde ju inte jag göra det så det är inget att ordbajsa om. Iofs så kanske jag behövde skriva av mig just om det? Jag har ju trots allt tränat för fullt inför just det ögonblicket i snart 3 månader.

Jävlar vad tight jag är nu då!

. Knockad Av Gigantiska Bröst .


Båda pojkarna somnade i varsin säng
redan vid kl 21 ikväll. De var helt slut efter att först ha varit på Hultsfred marknad och sen åkt och badat i Gnöttlen efter det (nej, Hampus badade inte). And guess what; jag tog mitt första dopp för i år och så farligt kallt var det inte faktiskt. Att jag även lockade fram den lite mer lekiga sidan av mig, trots att jag inte brukar vara den typen av mamma, förvånade t.o.m mig själv. Men visst fasen var det kul att springa fram och tillbaka med Elias, Danne och mini-syrran i det långgrunda vattnet och ha vattenkrig.

Samtidigt som jag knockade mig själv till koma med mina gigantiska mjölkbomber.

. Back To Work .


Danne jobbar sin sista dag på Plannja idag, sen är det bara ut att hitta nått annat att styra med. Bara han ligger i så ska han nog hitta nått nytt jobb snart. Det gäller att vara envis. Som mig typ. På onsdag ska jag jobba, för första gången sen i december.

Känns helt underbart! Det rör sig bara om 4-5 h på kvällen men bara det att göra nått annat än att "bara" vara hemma känns kanon. Att det dessutom är på Konsum, där jag varit innan, där jag jobbar tillsammans med underbara människor gör det hela ännu roligare.

Jag är helt uppspelt nu och får inte ihop meningarna som jag ska.
Lika bra att sluta skriva.
WOOHO!!

. Ooh Ih Ooh Ah-Ah .


Hampus och jag har tittat på True Talent ikväll. Vi gillade vad vi såg kan man säga. Hampus sjöng med för fulla muggar, la in en del "oooh" och "aauh" på de rätta ställena. Bäst verkade han tycka om den där värmlänningen, som hade allt för mycket "hej-jag-har-slickat-på-ett-elskåp" hår. Jag la också in ett och annat "oooh" kan jag medge. Men det var mest för att jag nu tydligen har börjat kära ner mig i Danny. Mest för att han har en sån där gulle-gull go personlighet.

Så nej, det hade inte funkat i längden mellan oss.

. Alla Dessa Ord & Begrepp .


I måndags började Elias i skolan. Förskolan. Något som, när jag var liten, kallades för lekis. Dagens dagis är väl samma sak som lekis? Man leker, pysslar, är ute i skogen osv. Jag är förvirrad - vad är vad? Känns som att jag måste göra en lista för att få nått humm om det.

 

Ser det rätt och riktigt ut?


. Monster På Baksidan .


Detta monster kom emot mig förut då jag höll på att rensa färdigt i djungeln på baksidan. Jag överdriver inte när jag säger att den mätte minst 3 cm mellan fram och bakbenen. Jag brukar inte vara rädd för spindlar eller ens tycka att dom är obehagliga men denna ryggade jag för direkt. H E L V E T E, rent utsagt, vad maffig den var. Detta blogginlägg förteller icke vad som hände med spindeln. När Danne försökte döda den så försvann den, levande, och sen hittade vi den inte igen...

Han kan vara här inne. Eller hemma hos dig. Precis... nu.

. Födelsedags Firande x 2 .

Kom just hem efter att först ha varit hos Johanna och grattat världens bästa Noah på 1-årsdagen (jo, jag känner fler Noah's än han.). Där glufsade jag glupskt i mig ploppkakor som Johanna hade slitit med dagen innan. Dom fick hon inte ha kvar länge. Men det var inte bara pga mig, hon känner faktiskt annat folk som också grattat hennes son idag - släktingar t.ex. Lätt att det ska bakas sånna kakor här hemma så fort det bara går.

Åkte sen vidare hem, matade Hampus, hängde honom i bärselen och traskade bort till Chris och LowLow där det var lite fest för kvinnan i huset som fyller år på onsdag. Lugn och sansad stämning, inget rajvparty, och Hampus tog sig några powernaps så att han skulle orka vara vaken 2 h längre än vanligt. Alla nöjda och glada med dagen med andra ord.

Nu ska den här kvinnan gå och sova för imorgon blir det L O P P I S AR !

. Det Blev En Loppistur .


Danne, jag och Hampus åkte iväg till Holsbybrunn idag på förmiddagen för att fynda lite. Blev inte alls lika mycket som sist men endel. Bl.a en kökslampa som ska spraymålas svart då den just nu är röd/svart flimrig. Danne hittade även en ihopvikbar hängmatta som han tyckte att det skulle vara lite kul att ha. Slängde även med en orange ljushållare i korgen. 30 SEK för allt.


Vi stannade även till i Målilla på bagageloppisen på vägen hem. Där hittade vi två blomkorgar att hänga på väggen och några ljuslyktor med tillhörande lykta. 40 SEK blev det för allt det. Med andra ord så blev det bättre fynd i Holsby än i Målilla, men helt ok iallafall enligt mig.

. Dagispåsen .

Mellan 26-28 augusti så har alla, som har barn, chansen att få en egen dagispåse fylld med en massa erbjudanden och lite andra roliga saker. Klicka HÄR för att boka en påse på ditt ÅHLÉNS-varuhus. När du gjort din anmälan får du ett SMS som du sedan visar upp när du hämtar ut din dagispåse!

Påsen är helt gratis och utan några som helst förbindelser.

. Skev Bild Av Det Hela .


När man kommer hem, efter att ha lämnat av äldsta sonen hos hans pappa, och möts av detta - Danne och David i soffan, så vet man inte riktigt hur man ska reagera. Ska man skratta eller gråta liksom? Skälla ut dom eller sätta sig ner och kallprata:

- Det är ingen fara pojkar, man får vara inne och leka då det regnar ute.


Ett riktigt dilemma det där. Det var ju inte som att jag var beredd på att komma hem till detta då jag åkte iväg. Vem vet vad som kunde ha hänt om jag inte hade kommit hem. 10 minuter senare och.. Nej, jag vill inte tänka på det. Kanske lika bra att jag inte tänker alls. Jag ser i syne då jag haft huvudvärk till och från hela veckan, trots att jag haft sovmorgon fram tills idag.


Nördar..!


. Men Lika Gla' För Det Är Jag .


Vad ska man ge en sån här tandlös trollunge till frukost nu då? Kan han ens tugga? Det får bli dagens I-landsproblem. Glad som tusan är han iallafall. Även att han tappat tand nr 5 och just nu har tre stora gluggar i munnen och en fjärde glugg på G. Min älskade lilla sötnöt ♥

. En Lyckad Nattning På Rönnvägen .


Så här kan det se ut en helt vanlig kväll på Rönnvägen då det är dags att få dessa små troll att sova. En Hampus på mina ben och en Elias som får en av mina armar runt om/på sig. Det gäller att alla får varsin del så att det inte blir några ledsna miner. Så härmed meddelar jag att det inte blir några fler barn gjorda här inte. Då skulle jag bli sliten sönder och samman så fort det var dags att läsa saga.

Ikväll hade vi (läs jag) tur
då Hampus var på ett strålande humör. Vilket innebär att han varken var övertrött, hungrig eller hade knip i magen och att storebror inte stimmade runt då han känner på sig att det börjar bli sängdags. Faktum är att han inte har trotsat eller stimmat runt något alls i princip varken idag eller igår.

Kan bero på regellistan vi gjorde
i lördags, han jag och Danne. Regler som han själv fick vara med att bestämma och säga vad han tyckte om dom. Han kom själv med förslag så som en "fula-ord-burk" (självklart skulle vi rabbla upp alla fula ord som vi inte fick säga då denna idé kläcktes. Bara för det är ju så spännande att få säga dom högt.), inte äta när man sitter i soffan osv.

Jo, det är nog viktigt att barnen också får vara med och bestämma.
Känna sig "vuxna" ibland.

. Beställning Av Design .

Om du vill beställa en design så maila till enna.j@live.se och skriv:
 • Vilka färger du vill ha i bloggen.
  Bakgrund . Text . Länkar.
 • Stil och ev tema.
  Har du t.ex en vardaglig blogg eller en fotoblogg?
 • Bifoga bilder om du vill ha med några.
  Helst i så bra kvallité som möjligt
 • Länka till din blogg.
  Så att jag vet vilken blogg det är jag ska jobba med.
 • Bloggar som du gillar utseendet på eller en skiss på hur du vill ha din design.
  Ju mer nogrann du är i din beskrivning desto bättre!
 • Du får se designen innan du betalar, sedan installerar jag designen åt dig!
  Betalnings alternativ: överföring till Bankkonto, Payson eller Via brev.

 • Enkel header - 50kr
 • Simpel design + enkel header - 150kr
 • Mellan design + header - 200kr
 • Avancerad design - 300kr
  - Kodning av din design.
  - Installation av designen.
  - En meny under headern om så önskas.
  - Besöksräknare.
  - Backup av din design.
  (Om du skulle råka göra så att något blev fel med den)
  - Support i 1år.
Gör för tillfället bara designer och headers till bloggar på blogg.se och blogspot.com.

. Massa Nytt .


Fick den nya katalogen från Panduro igår. Jag har inte hunnit kolla igenom halva ens och redan har jag hittat hur mycket pyssel som helst som jag vill ha. Dessutom så har de lanserat sprayfärger, med flera härliga nyanser, och dessa ska det självklart köpas några utav.

Fick även hem Hus & Hem Retro för ett tag sen. En helt ny tidning om inredning och design. En otroligt underbar tidning som man bara måste skaffa sig om man är intresserad av retro, loppis, inredning, 50/60-tal ovs. Eller, jag tycker nog att man bara måste skaffa sig den oavsett.

Idag börjar det även droppa ner IKEA 2012 kataloger i brevlådorna.
Finally!


. Jag Är Otroligt Tacksam .


Efter att ha haft en huvudvärk from hell
mest hela dagen så var jag inte riktigt tillräckligt pigg på att åka på kalas nu ikväll. Inte det lättaste att ha med sig två barn, en sprängande huvudvärk och samtidigt försöka vara så glad som det bara går. Det var ännu ett mission impossible dock med skillnaden att denna kändes näst intill omöjlig att utföra.

Då hör svärmor av sig och säger att hon gärna tar med sig både Elias och Hampus på kalaset så att jag då kan få möjlighet att vila bort huvudvärken. Sagt och gjort - strax efter klockan 17 åkte dom och var inte hemma förrän strax innan 20.00. Då hade jag fått sova bort endel av värken och även fått i mig en kaffe. En helt ny människa med andra ord.

Har jag världens bästa svärmor or what?
Lätt att jag har!

. I Valet & Kvalet .

Floral Jersey Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM Haley dress SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM Color Block Dress SEK 299, Paprika - NELLY.COM
Teal Bow Back Dress SEK 299, Paprika - NELLY.COM Lace Cut Out Back Dress SEK 299, John Zack - NELLY.COM One Shoulder Wrap Dress SEK 349, Pearl - NELLY.COM
Off Shoulder Dress SEK 349, Three Little Words - NELLY.COM Blanche S/S Mini Dress SEK 359, Vero Moda - NELLY.COM One Slinky Rouch Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Min bror gifter sig om lite drygt 1 månad
. Jag har ingen klänning att ha på mig på hans bröllop och ja, jag måste köpa en ny. Varför? Jag är inte en sån där flick-flicka, ni vet, och därför äger jag inte allt för många klänningar. De jag lyckats samla ihop i min garderob är mest basic och alltså inget man kan använda på bröllop. Min bror slinker in på min blogg lite då och då så jag tycker att, när han gör det, så kan han passa på att meddela mig om någon av dessa skulle passa? Eller är de allt för korta?

Någon som kan ge tips om andra snygga klänningar då jag antar att dessa kommer gå fett bort..?

. Lösning - Påse Över Huvudet .


Försökte förhandla till mig lite skönhetssömn resten av veckan. Ni vet att man blir fasen inte vacker någonstans av att få sömnen avbruten minst två gånger/natt, bara för att en liten skrutt får för sig att han promt ska ha lite krubb. Men min sambo kände tydligen för att spela svårflirtad:

Jag:
Om jag får sovmorgon resten av veckan så får du ligga.
---
Jag:
Going once. Going twice..

Danne:
Haha.

Jag:
Nehe!? Såld till en annan heting nere i hörnet!

Danne:
Haha. Jag klarar ju aldrig av att jobba om jag går upp tidigt.

Jag:
Hetingen i hörnet tycker iaf att det skulle vara värt att vara trött på jobbet.

Danne:
Haha.

. Mitt Lamm .


Har en sambo som fyller år idag. Hur många år han blir behöver vi inte prata om - jag har redan lite smått ångest över att ha hittat några grå hårstrån i huvudet. Men han är ung. Väldigt ung. Mitt lammkött ♥ Eller lammfärs som Tobbs skulle ha sagt.. Hur som helst så ser han inte en dag äldre ut än 22.

Vissa har tur dom.

. GPS - För De Tanklösa .


Elias
Mamma, min pappa har en GPS i sin bil.

Jag
Jasså, vad bra.

Elias
Ja, det är för att han inte ska behöva tänka... (!?)

. En Av Alla Dom .


Nu är det jag som sätter mig ner och läser den här boken. Efter att ha haft två mindre världskrig här hemma i helgen så känner jag att jag behöver en liten uppdatering. Den finns tydligen inte att köpa på Bokus längre men de har nått liknande. Har du själv barn som är i någon av livets alla trotsåldrar köp den! Jag lovar att du kommer lära dig en hel del som du trodde att du visste men som inte alls var sant. Saker som kommer göra hela tillvaron mycket enklare.

Både för dig och det missförstådda barnet.

. Skänk / Köpmansdisk Säljes .


400 KR

Hade tänkt att måla om denna och byta beslag, men med tanke på hur många olika projekt jag redan har på G så känner jag att tiden inte räcker till riktigt. Därför är det bättre att sälja den och låta någon annan få användning för den. Jätte bra skick och även den medföljande hyllan. Vill ni se fler bilder så är det bara att ni hör av er.


Skänk
Bredd 120 cm
Höjd 70 cm
Djup 36 cm

. Not Moving My Fat Ass .


Är helt slut, både fysiskt och psykiskt, efter den här dagen. Stress . Stress . Stress . Nu tänker jag sätta mig, göra det J A G vill och inte röra mig en meter till. Inte förrän om 30 minuter iallafall - då är sockerkakan färdig. Typiskt.

. Mitt Liv Började Då Jag Fick Dig .


Idag kommer min stora trollunge hit ♥ Om ni bara visste hur ont i hjärtat det gör av att sakna honom något så otroligt mycket. Även att han just nu i är inne i trotsperiod, vilket resulterar i att det blir en del tjafs mellan han och mig då han är här, så skulle jag helst av allt vilja ha honom hos mig varje dag. Bara det att veta att jag kan gå och krama och pussa på han precis när jag vill är värt alla bråk och smällar i dörrar.

No doubt.

. Det Finns Givmilda Människor .


Ni vet ju hur mycket jag tycker om att fynda. Hur bra jag anser det är att någon annan kan få användning för det man själv inte vill ha, kan ha eller får plats med. Igår så träffade jag en så otroligt härlig människa och bara man pratade med henne så kände man hur glad man blev.

Likadan var hon då vi gick i högstadiet. Alltid så glad och med en sån härlig personlighet. Denna fina människa G A V mig ett soffbord. Ett snyggt sådant. Och hon stannade inte där utan hon hade även sett här på bloggen att jag letar  efter en pennkjol. Hon hade en liggande så hon G A V även den till mig. Hur snällt är inte det? Super snällt!

Tusen tack Cilla!

. Ordning & Reda .


Vi rensade ute-förrådet igår. Fattar inte att man inte slänger/säljer vissa saker direkt för istället för att låta det stå och samla damm år efter år. Även att en annan inte använder det så kan det komma till användning hos någon annan. Så vi slängde in det vi inte som vill ha, och som inte var skräp, i bilen och körde det till Stegen idag:
 • Puff / Saccosäck
 • Bänkdiskmaskin
 • Tvättkorg
 • Gardinstänger
 • Tv-bänk
 • Lite annat smått och gott..
Det blev allt ett lass och förrådet är åter igen framkomligt. Mannen och yngsta sonen ligger och sover nu så jag tänkte passa på att gå igenom "the walk in closet" och alla kartonger så att det blir lite ordning på torpet. Kommer säkert bli en vända till Stegen någon mer dag den här veckan.

. Lugna Besked På BVC .

Hampus och jag tog en sväng till BVC idag. Det är 3 veckor sen vi var där sist och jag trodde att han skulle ha vuxit på sig en hel del sen dess. Det hade han inte utan han har istället börjat komma in i stadiet att hans kurva börjar plana ut sig och att allt inte går så fort som det gör de första veckorna. Han hade nu gått upp 300 g och vuxit 1,5 cm. Vilket alltså innebär:
 • Han ökar 100g / vecka i vikt.
  Innan har det varit ungefär 250g / vecka.

 • Han växer ca 0,5 cm / vecka.
  Innan har det varit ungefär 1 cm / vecka.
Jag passade även på att fråga henne om hans "skrikperiod" som han tycks ha mellan kl 18-20 om kvällarna, om hans s.k magknip/kollik som han endel tycker att han verkar ha och även om hur länge jag ska ge honom minifom dropparna. Han hade knip i magen när han bara var några veckor gammal men det är inget ovanligt att barn har det. Hur som helst så svarade hon att:

"Du kan sluta med minifomen nu egentligen för den här lilla killen har varken knip i magen eller kollik. Men har du en flaska kvar hemma så kan du ju använda upp den om du vill. Anledningen till att han ibland skriker mer än "vanligt" är för att han tror att han och du är en person, att ni hör ihop, och därför kan man säga att han är lite mammig av sig. Inget annat."

Sen har han säkert ont i magen någon gång ibland han också (det har ju jag med), det säger jag inte emot, men värre än så är det alltså inte. Men klart att man blir orolig då han ibland sätter i med ett illvrål, och det förstår jag att andra blir också, men det är alltså ingen fara på färden här inte.

Läges rapport idag:
60,5 cm & 5550 g

. Slutar Man Någonsin Att Oroa Sig ?


Elias när han var ungefär 1½ år.


Om en vecka börjar min trollunge i skolan. Inte Hampus då - den andra trollungen. Killen som det är på tiden att jag klipper av den osynliga navelsträngen till och börjar fatta att han faktiskt inte är så liten, som jag vill att han ska vara, längre. Han kan väl inte redan vara så stor att han ska börja nollan/lekis/F1:an (vad kallas det nu förtiden?).

Det är otäckt. Kanske är det jag som tycker att det är jobbigare än vad han tycker men på dagis känns det som att man har mer koll på vad som händer och hur ens barn blir bemött av andra barn än vad man har på skolan (trots att dagis inte alls är perfekt det heller).

Kommer han bli mobbad för att han är så på sig och framåt? De andra barnen kanske tycker att det är jobbigt och stöter ut honom. Kommer han göra andra barn illa och bli en mobbare? (barn kan vara riktigt elaka) Kommer barnen ta hans fina HipHop keps, som han är så stolt över, och kasta den i toaletten?

Jag vill skydda dig från allt det onda i livet, vill aldrig se dig gråta eller höra att du gjort någon annan illa. Kunde jag så skulle jag ha stannat tiden för länge sen och låtit dig förbli min glada lilla Plutt som inte skulle behöva ha någon som helst aning om hur svårt livet ibland kan vara. Men det är inte jag som bestämmer...


. Vett & Etikett I Trafiken .


Ibland kan man undra
hur vissa fått sitt körkort egentligen. Om de hittat det i kellogg's paketen eller om de köpt det för en hög summa utan att behöva göra någon uppkörning. Jag tror, utan att överdriva, att vi höll på att krocka 4-5 gånger påväg till och från Linköping igår. Och då var det inte pga nått som jag gjorde.

Folk kör som idioter och verkar tro att de faktiskt tjänar nått på att köra om en bil i en bilkö för att sedan ligga och puttra bakom den istället. Dom fattar inte hur stor risk det är att krocka om man kör om i en kurva eller i ett backkrön. Dessutom är det tydligen jätte kul, enligt vissa, att leka med  döden genom att bara vara hårsmåner ifrån att inte hinna svänga in på rätt vägbana igen efter en omkörning med möte.

Jag var måttligt förbannad på endel av förarna igår, som ni kanske kan förstå. Hade jag krockat, och något hade hänt med Hampus (eller Danne), pga att något pucko inte har trafikvett så hade jag inte slutat slå på idioten förrän han/hon låg i en pöl på backen. Det hymlar jag inte med.. Heldag I Linköping .

20110806271 (MMS)

Är påväg hem från Linköping efter en heldag på Ikano-huset. Jävlar vad vi ska bygga ikväll. Inte farligt dyrt blev det heller. Hampus har skött sig exemplariskt och blev bara arg då vi stod i kön, men vem klandrar honom? Finns nog inte många som tycker att det ar kul. Danne passade även på att köpa en ny cykel på Biltema. Bra köp det också bara det att han var tvungen att köpa både cykelställ och verktyg för att kunna få hem den. Ja ja snart är vi hemma iaf.


. Kjol Efterlyses .


Jag är ute efter en pennkjol, liknande den på bilden, men hur mycket jag än letar så hittar jag verkligen ingen. Bilder finns det på as snygga, men inte någon sida att beställa dom på. Dumt.

Någon som vet vart jag kan få tag på en?

. Att Kunna Ladda Batterierna .


Ni kanske märker att jag inte riktigt hinner med bloggen den här veckan. Jag hinner inte med så mycket annat heller om jag ska vara ärlig. Men så är det då man är näst intill gräsänka, vissa saker blir lidande och i detta fall är det bloggen. Nu har jag iallafall lite kvallitétstid då båda trollungarna sover sen 1 h tillbaka. Bäst att passa på att göra det J A G vill nu då medan jag hinner.

Kan även passa på att säga, till de som inte visste, att jag har världens bästa mamma och världens bästa svärmor. It's a fact. De kom båda hit nu i eftermiddag/ikväll för att umgås med sina barnbarn och därmed låta mig ladda mina batterier litegrann. Jag har svårt att sätta ord på hur mycket en sån "liten sak" betyder - men som jag alltid sagt; det är de små sakerna som är viktigast. Men jag fortsätter, med stor respekt, att undra:

Hur fan klarar ensamstående föräldrar av det när de har fler än en unge?

. Kvälls Dopp .


Bild från Öland

Underbara Johanna och hennes son Alvin följde med oss en sväng till sjön igår ikväll. Elias behövde leka av sig lite och Alvin och han leker så bra tillsammans så det var kanon. Sen att han fortfarande hade fulladdat batteri när vi kom hem är en annan femma, jag hade iallafall hunnit ladda mitt lite till.

. It's Been a Bad Day .


Den här veckan är en sån där vecka då jag är "ensamstående" tvåbarnsmamma med start vid kl 13 varje dag. Sånna där veckor då man känner att man lever och ens tålamod sätts ordentligt på prov. När man dessutom har en trotsig 6 åring som man ska försöka sysselsätta, trots att han inte vill hitta på något just idag, så gör det verkligen inte saken bättre.

En sak som sätter det hela ännu mer på sin spets är grannens !"#¤%&/ hundar som står och ylar bara för att denne inte är hemma. Detta gör att Hampus har svårt att somna och att fortsätta sova då han väl har somnat vilket resulterar i att han blir övertrött.

Behöver jag säga att jag har haft bättre dagar än just idag?


Blogg Topplista
Personligt
Bloggpunkten.se RSS 2.0