. Inte Fy Skit .

20110731207 (MMS)

Grillat till middag är inte fy skit. När man dessutom blir bjuden på det så är det ännu bättre. Tack så mycket pappa och Gunilla. Och något som är ännu bättre, bäst skulle jag nog säga, är att Elias är här han också och stannar hos oss tills på fredag. Min älskade lilla pojke, vad jag har saknat honom.

. Tiden Går Fort .


För 2 månader och 1 h sen så väckte jag Danne och sa att jag hade ringt till förlossningen i Västervik. Att han antagligen kunde räkna med att vara pappa innan dagen var slut. Det stämde bra det och vid klockan 18.47 föddes Hampus. Tänk att det är 2 månader sen vår lilla Knodd tittade ut. Känns inte som att det var så länge sen. Samtidigt som jag inte kommer ihåg hur vi levde våra liv innan Hampus fanns.

Skrutten är en nöjd liten fis förutom när han är övertrött eller hungrig. Får han inte bröstet direkt när magen knorrar så visar han att bebisar minsann kan skrika de också. Han sover bra, för det mesta, både på dagarna och nätterna men har en "skrik period" någon gång mellan 18-20.

Han äter bra vilket syns på våra BVC besök som visar att han växer ungefär 1 cm/vecka och går upp i genomsnitt 250g under samma period. Den senaste kollen vi var på visade att han då vägde 5250g och var 59 cm lång. Det går ingen nöd på honom med andra ord.

Vår älskade lilla Knodd ♥

. Behövligt .

20110728186 (MMS)

Både Hampus och jag har haft två nätter i rad nu då vi inte har sovit särskilt bra. Något som nu tagit ut sin rätt på honom då han slocknade så här på mig runt 20.30 ungefär och fortfarande sover. Jag vill inte lägga ifrån mig honom heller då jag vet att han faktiskt behöver en ostörd sömn.

 Får se om han fortsätter sova nu när vi går och lägger oss.