Sockerhora på kalas.

Dagen har varit fullspäckad av kalasande. Eller vi har bara varit på två kalas men de har hållit* på hela dagen. Först var vi hos Alvin som blev 6 år tidigare i veckan. Stora killen nu ju. Johanna hade bakat en asgod tårta (kommer inte ihåg vad den kallades dock..) och jag var inte sen med att glufsa i mig två rejäla bitar av den. Hade jag inte vetat bättre så skulle jag tro att jag är gravid då jag gått och blivit värsta sockerhoran den senaste tiden.
 
Efter det kalaset så åkte vi raka vägen hem till Dannes morfar som blir 70-something imorgon. Där bjöds det på supergod smörgåstårta. Hampus som bara hade sovit 1h tidigare på dagen var rejält trött redan innan vi kom dit och höll på att somna sittandes på gräsmattan, i gungan och lutandes mot faster-Hannas ben. Skrutten somnade direkt när jag startade bilen och fortsatte sova när vi var hemma. 5 minuter senare.
 
Sa jag att han var trött?
 
*hmm... självstavningen säger att det inte finns nått som heter "hållt" utan det ska heta hållit..?
Jag får väl skriva så då.

Undrar om det låter så där sexigt...?

Suckar lite i tron på att jag låter sexig och säger "papercut" på ett sätt som bara Bella i Twilight lyckas få till. Hur man nu kan tycka att någon som inte gör annat än att just sucka och se sur ut, kan vara sexig...!? Mitt hack är inte en papercut dock utan jag skar mig på ett sånt där plastband som man butar med...typ. Kanske därför jag inte lyckas med sexigheten...?

Lillasyster på önskelistan.

 
Den här håriga köttbullen kom springande emot mig då jag klev innanför dörren efter jobbet idag. Jag är inte säker men jag tror nästan att jag blev lite sugen på att skaffa hund!? Inte nu. Nej, nej, nej...! Det krävs lite mer tid och pengar för det än vad jag/vi har just nu. Och först ska vi bli med hus innan vi blir med hund. Kanske hinner det tom komma en lillasyster till Elias och Hampus innan det. Varken jag eller Danne har några planer på det just nu (så få inte för er nått) men Elias har iaf lagt in det på sin önskelista.
 
Jag: - Men du, nu är det väl pappas tur att fixa ett syskon till dig?
Elias: - Nähäe du! Det vill jag inte!