Feta änglar kan inte flyga.Jag är trött på feta änglar som lyckas få hela välden att tro att dom kan flyga. Feta änglar kan inte flyga! Inte egentligen. De är som humlor - för tjocka för att vingarna ska orka bära dom. Men på nått sätt flyger de iallafall. Tänk på att det krävs en enda liten sten för att sätta havet i gungning och passar man sig inte så kan man dras ner i bland vågorna och drunkna. Speciellt om man inte är så bra på att flyga som man tror..

Vad är det i dom där egentligen?!Om man använder en tvättservett för barn, då man torkar av den ingrodda smutsen på ugnsluckan, och skiten försvinner så kan man börja undra vad fan de har för supermedel i de där trasorna...?! Och så använder vi dom för att torka av små barnstjärtar och munnar..? Känns som att det borde svida/brännas efter en torkning med en sån trasa? Kanske borde testa själv för att kolla så att jag inte gör illa mitt barn, när jag egentligen bara vill göra honom ren?

Min deal med 7-åringen.I helgen åker vi till Turkiet. I ett väldigt svagt ögonblick så gjorde jag en deal med Elias. Jag råkade lova honom att om han ser mig röka någon gång efter att Danne och jag kommer hem från vår semester så ska Elias få klippa av mig håret. Inte allt ( Hell no! ) men 2-3 dm.
 
He better not see me smoking...