29 år och sen sa det bara POFF!

En vinterdag för exakt 10'656 dagar sedan så föddes det en liten flicka som skulle få namnet Ann (enligt folkbokföringen, men flickan valde att i skriftlig form lägga till ett E på slutet). En tid innan den här lilla flickan föddes så hade hennes pappa gjort ett löfte till hennes mamma. Hur lång tid innan födseln det var som löftet gavs berättar inte historien men en deal blev iallafall av.
 
Löftet var att OM det lilla livet i magen visade sig vara en flicka så skulle pappan aldrig raka av sig sin mustasch. Ansa den fick han göra, men aldrig raka av den helt. Ja, och ni vet ju redan vad det blev för bebis-sort och alltså vet ni redan nu att pappan aldrig mer fick raka av sin mustasch - helt.
 
Idag rakade pappan av den. För andra gången på 29 år så är pappan en mustasch-lös man i sina bästa år. Och trots att han själv hävdar att den inte är helt borta, eftersom det sparades lite stubb, så tycker nog allt den-där-lilla-flickan att det visst är totally gone. Men jag måste erkänna att papsen passar riktigt jävla bra i det och jag nu kan ana lite av varför mina tjejkompisar säger att de tycker att han är snygg.
 
Jaja, en helhetsbild av snyggo-papsen får ni se om 2 veckor.
Tills dess får ni nöja er med denna bild på en läpp utan regnskydd.

Kommentera här: