Om sanningen ska fram..?

 
Jag tycker inte om när jag får veta saker som en person, som är speciell för mig, inte vet. När jag inte vet om jag ska berätta för denna så att hen vet eller om det är bättre om hen inte vet. Att veta eller inte veta - det är frågan. Fan då!!!
 
Är det alltid bättre att veta än att inte veta?
Även om den som inte vet kommer att bli sårad när hen vet?
 (Krav på svar ställs. Vänligt men bestämt!)

Kommentarer:

1 Maria:

Det är en vågskål! Får man inte veta, & det kommer fram senare , blir det ilska för det. Får man veta & inte ville veta, jadå blir det ilska för det. Lita på magkänslan & föreställ dig olika scenarion med om du berättat lr inte..

Svar: Jag har gått igenom hur många scenarion som helst i mitt huvud men det är så svårt! Jag både vill och inte vill berätta.Fy, vad jag hatar att veta saker om folk jag inte vill veta saker om! Och speciellt när det handlar om känsliga ämnen som detta :/
Anne Johansson

2 Fru ketchup:

Och plötsligt började jag sjunga "vill du ligga med mig då..."

Det beror på vad saken gäller och hur nära du och din vän är varandra. Finns det något bra med att du berättar för din vän även om hen blir ledsen? Hade du velat veta om det var dig det gällde? Tyvärr har jag inte bättre svar än så här, hoppas det är till någon hjälp!

Trevlig helg!!!!!

Svar: Haha. Då lyckades jag med min rubrik då ;p
Vi står varandra nära på ett sätt och inte alls på ett annat. Invecklat det där.
Hade det varit tvärtom så hade jag velat veta, men jag är inte 100% säker på att det jag fått höra är sant. Bara 90%. Räcker den procentsatsen till för att jag ska berätta?

Tack detsamma (men lite sent ;) )
Anne Johansson

3 Louise :

Ärlighet varar längst och även om den gör ont är det bättre och veta än att gå ovetandes. Nån gång kommer det fram!

Svar: Ja, sanningen kommer alltid fram tillslut. Är dock bara orolig för att det är budbäraren som blir utsedd till "boven" i dramat.. :/
Anne Johansson

Kommentera här: