Messi och Ronaldo finns i Hultsfred också.

 
Elias och hans lag Hultsfred P05/06 spelade träningsmatch mot IF Hebe ikväll då deras fotbollsträning skulle ha varit. Elias pappa, jag och pappa/morfar (+ många andra) var och kollade på dom och det är så jäkla kul att titta på dom när de spelar. Dels för att man, som förälder eller mor/far-förälder, känner en speciell stolthet över sitt barn/barnbarn och deras lagkamrater och att de är så otroligt duktiga trots att de är så unga.
 
Dessutom så är det så himla underhållande, dessa matcher, då vad som helst kan hända under en match då de ännu inte är helt inne i vilka regler som gäller och så. Som när målvakten råkar slå ut bollen och en medspelare blixtsnabbt fångar den med händerna. Eller när en spelare skriker "Passa!" samtidigt som han själv gör inkast eller passar iväg bollen till någon annan.
 
Matchen slutade 11-8 till HFK och jag tror allt att det finns en Messi eller Ronaldo i flera av de där grabbarna som kommer titta fram ordentligt om några år. Kanske en Zlatan också. Mycket duktiga killar det där.
 

Kommentera här: