Ren och skär lathet är orsaken till detta.


Ok hörrni, nu finns det ingen återvändo. Nu har jag t.o.m publicerat bilden som säger det mesta. Det kommer dyka upp fler av dessa men jag vill poängtera redan nu att jag alltid kommer väga mig med strumporna på. Detta för att ni ska bli skonade från att se mina groteska skånker (ja, ingen borde egentligen tillåtas att visa sina bara fötter på foton - ever!).

I nuläget väger jag alltså 66.6 kg. Bara dom tre siffrorna säger väl allt? Jag inte längre skylla på att jag varit gravid, Hampus är trots allt 7 månader nu och inget annat än ren och skär lathet är orsaken till att the number of the beast dyker upp på vågen då jag inte har något annat än strumpor på mig. Sen råder jag er till att inte försöka framkalla den bilden i era tankar. Det kan frambringa men för livet.

Jag hade missbedömt vikten lite då jag skrev inlägget om att jag skulle gå ner 12 kg på 5 månader. Det var ju inte riktigt så illa. Ner till 57 kg är målet, det ska jag klara, men 55 kg är gränsen. Nått annat skulle bara vara äckligt. Spyvarning på det!

9.6 kg ska bort och jag kommer lyckas.

Kommentarer:

1 Frida:

härlig blogg du har!

2 Malinne- Mamma till Nellie och Tiffanie:

Hur gör du för att gå ner?Går du på nån diet?

MVH

Malinne

3 Anette:

Hur lång är du Ann? Jag väger nåt kilo mer än dig, å jag är 160cm lång! Skulle oxå vilja gå ner till 55, men satt "målet" på 59.. Vågar inte riktigt eftersom jag bara misslyckas varje gång, el om jag ska va helt ärlig är det väl för att jag är för lat jag oxå.

Jag hade oxå tänkt promenader å minska kolhydraterna, men ditt förslag om en dag i veckan kanske jag oxå skulle testa. Det blir inte så förbjudet med allt, jag är helt övertygad om att man måste hitta nåt som man kan fortsätta med sen oxå, så det får inte va för jobbigt... Träning funkar inte här pga våra arbetstider, men det är något jag verkligen skulle vilja.

Oj oj, blev långt det här :) kram på dig!

4 Anne svarar...:

Frida

Tack så mycket :)



Anette

Jag är 1,66 m ungefär. Ja, även om man innerst inne kanske vill gå ner lite till så är det bättre att sätta målet på något höge och blir det sen att man går ner lite till så är det ju bara en bonus (om det är det man vill) :)

Ja, det var så jag kände med maten och träningen också. Om jag skulle "bli tvingad" att äta ditten och inte äta datten och om jag skulle tvinga mig själv att gå på nån träning som jag avskyr så skulle jag tröttna på hela grejen ganska fort. Nu så äter jag näst intill samma sak som Danne förutom att jag tar bort pastan/potatisen och vet du vad - Det är as gott ! :D



Blev visst ett långt svar också ;)

Många kramar

5 Anonym:

Fint med tunna helsvarta strumpor!

Kommentera här: