. Minisemester På Öland .


Var ju iväg på minisemester med släkten på Dannes mammas sida nu i helgen. Skönt att komma hemifrån trots att det resulterade i att Hampus hade svårt att ställa om sig och fick magknip av allt det nya. Blev alltså en hel del gråt för hans del och jag tyckte så synd om han. Det är sånt man får ta.



Blev även lite firande av Elias som fyller hela 6 år nästa helg. Hjälp, tiden går verkligen fruktansvärt fort! Han är hos sin pappa då han fyller så Dannes familj passade på att fira honom denna helg. Något som triggade mina amningshormoner och gjorde mig väldigt rörd då han, by blood, inte hör till dom. När Dannes mormor sedan sa "Både han och du är endel av vår stora familj nu så det är en självklarhet." så började jag nästan gråta. Så fint! ♥



Trots bristen på solsken, mycket vind och endel magknip så blev det även en hel del skratt. Stort tack till Inger och Ola (och alla andra) för den här helgen. Trots att vi hade det jättebra allihop så var det allt bra skönt att komma hem och få sova i sin egen säng igen.

Kommentera här: