. Alla Ska inte Ha Barn .


Alltså; hur fan får man ens för sig, som vuxen, att göra så här mot sitt barn? Det är något som jag aldrig kommer förstå mig på. Man ger väl för helvete  inte en cigg till en  1½ åring? Det är ju inga vanliga cigaretter heller, det ser mer ut som att ungen sitter och bolmar på hemmarullade 100's.

Jävla idioter!

Kommentarer:

1 Marie Oskarsson:

Det är iaf skönt att veta att det är väldigt få föräldrar som är så dumma i huvudet. Men för oss "normala" är det verkligen svårt att ens kunna föreställa sig vad som pågår eller rättare sagt inte pågår i barnets föräldrars huvud. Man blir arg och ledsen av sådant här!

2 sääna:

säker på att bilden är på riktigt? ps är ganska lätt med det där.

3 Rebecka:

Såg denna videon imorse när jag loggade in på datan, fy satan va förbannad jag blev!!! Att man kan låta denna lilla pojken sitta och röka (det är väll förmodligen föräldrarna som lärt honom) och sen att alla dessa vuxna människor runt omkring bara kollar på och sitter där och skrattar åt det!!!!!! Som sagt vissa ska inte vara föräldrar, för detta är riktigt sjukt!!!

4 Blogginnehavaren:

Marie

Ja, det är en liten tröst iallafall men blir så jävla förbannad på pappan som gav ungen cigg överhuvudtaget. Och mamman som rökte under graviditeten. Idioter!



Sanna

Ja, photoshop är bra men tror inte att aftonbladet skulle lägga ut en film som är redigerad på detta sätt...?



Rebecka

Ja, de vuxna verkar ju tycka att det är as coolt att ungen röker. Och sedan föräldrarnas resonemang att de inte kan få ungen att sluta röka för då blir han så arg. Men vad fan skulle ni ge honom cigaretter från början för?!

5 Andreas:

Jag håller verkligen med dig, det är sjukt att ens låta sina barn smaka på cigg..



Om du inte har sett när dom fila när ungen röker så ska du besöka: http://www.youtube.com/watch?v=umPzNe4m9cM

6 Blogginnehavaren:

Andreas

Ja, verkligen. Visst att man antagligen vet om att de antagligen kommer att testa när de är äldre men man GER det inte till dom och verkligen inte till ett litet barn.



Jo jag såg videon också, men tack iallafall :)

Kommentera här: