Året som gått.

Den andra januari i år skrev jag en resumé av år 2013 - ett av mina jobbigaste år. Jag lovade mig själv att inte nämna någonting om att år 2014 skulle bli bättre än året innan. Allt för att inte jinxa även detta år. 4 dagar senare träffade jag Micke.
Januari.
Började året med att vakna hemma hos mamma, med Hampus bredvid mig, efter att ha jobbat på nyårsaftonskvällen. Drygt en vecka senare träffade jag då alltså mannen i mitt liv.
 
Februari.
Med en status på facebook som löd "På äventyr", en taggning med Mickes namn och att han kidnappade mig på självaste alla hjärtansdag, så kan man väl säga att vi valde att gå all in och satsa på oss. Efter en hotellövernattning så var rykena om oss i full gång när vi kom hem. Vissa sanna, men de flesta skapta för att försöka gynna personen som spred dom.
 
 
Mars.
Elias fick dille på att köra fyrhjuling och jag började jobba på Tallgården. Micke och jag bestämde att det nog var den 2 februari som vi blev tillsammans iallafall, bara för att datumet skulle vara lätt att komma ihåg, och med den här bilden så blev vi officiellt ett par även på instagram:
 
"Har man inte sett det på fb eller instagram så har det aldrig hänt..."
 
April.
Micke fyllde år och vi skippade Takida på Metropol för att skämma bort oss lite extra på Kosta Boda Art hotell. Det var väl jag som skämde bort honom denna gång då det var hans födelsedagspresent från mig.
 
 
Maj.
Mamma och jag åkte på "En magisk dag med Terry Evans" och för tredje gången så var det dags för hotellövernattning igen. Hampus slutade med blöja. Det var det enda blogg-inlägget som jag skrev i maj och det handlade om hur stolt jag var över att honom för det. Skrutten fyllde även 3 år och var plötsligt inte så liten längre.
 
Juni.
Min kropp fick för sig att gå in i svältläge igen. Jag startade projektet "måla om altanen på Rönnvägen". Ett påhitt som aldrig blev av pågrund av regn och antagligen en liten gnutta lathet också. Finns ju roligare saker att göra om man säger så...
 
Juli.
Den stora trollungen blev 9 år och i födelsedagspresent fick han en resa till Liseberg i augusti. Jag slarvade bort mina nycklar till förrådet och försökte mig på lite magi. Tror inte att jag är någon vidare häxa för nycklarna dök aldrig upp och det slutade med att hyresvärden fick byta låset.
 
Augusti.
Micke och jag passerade halvårsstrecket i vårt förhållande och resan till Liseberg med Elias och mini-syrran blev av. I.o.m den resan så blev det hotellövernattning för fjärde gången det här året och dubbelsängen var så stor att Micke och jag fick skrika till varandra för att kunna höra vad den andra sa.
 
September.
Det började med ett sms i början av månaden med texten "Vill du flytta ihop med mig snart?" När jag gick och frågade mannen, som åkte runt på en åkgräsklippare, vad han menade med "snart" så svarade han "Typ, nu?" Och ja, det kändes ganska självklart att vi skulle flytta ihop. I slutet av månaden fick himlen fick tillbaka en av sina änglar - min älskade farmor.
 
Oktober.
Micke började på ett nytt jobb och därmed titulerar jag mig numer som gräsänka i veckorna. Vi drog med oss Emilia och Daniel till Gekå's och då det var så mycket folk där så fick Emilia och jag betala våra varor i VIP-utgången. Dagen efter såg vi att det tydligen hade varit både besök och säljrekord för Gekå's den dagen vi var där.
 
November.
Adressändringen blev gjord och vi påbörjade renoveringen av den ena hallen i huset. Jag börjar nu se ljuset i tunneln av det slagfältet. Men snyggt blir det!
 
December.
Barmark, regn och rusk fram till eftermiddagen på julafton. Det är så man kan summera denna månad. Just nu är temperaturen på +4.4° och jag misstänker att snön snart smälter bort igen. Det var roligt när du kom men ännu roligare när du gick..

Och vet ni vad det bästa är? Att i december för ett år sedan, ovetandes om varandras tankar, så tog både Micke och jag varsitt beslut som ledde oss till det liv vi lever idag. ♡

Kommentera här: