Helvetes jävla läkarvård!


Så här ser Hampus ut på rygg, mage och nacken. Det börjar även gå ner i ljumskana, på låren och upp i hårfästet och några enstaka i ansiktet. Det var 3 veckor sen första utslaget ploppade upp och det är med andra ord 3 veckor sen vi tog kontakt med läkarna om detta. Dessutom så blir de bara värre och värre.

Först sa de att det var pga att han hade haft feber. Avvakta. Sen var det pga kåvepeninen. Avvakta. Sen var det ringorm. Köp en salva - avvakta. Idag var jag på "akutbesök" på BVC med honom och de sa att det var fruktansvärt att Hampus fått gå med detta så pass lång tid.

De ringde direkt till Barn i Västervik för att vi skulle få åka dit, men då Hampus är över 6 månader så måste man först gå genom vårdcentralen. Så vi blev skickade dit - igen. Där sa de nu att det berodde på ett virus. Make up your mind! Avvakta. Där sa både Danne och jag ifrån och sa att vi ville ha en remiss till Västervik. Något vi fick propsa på lite men sen gick de tillslut med på det.

Nu är det bara det att det kan ta upp till 1 månad innan vi får en tid där istället och jag tycker redan att han fått gå med detta alldeles för länge. Så nu funderar jag på om man kan ringa direkt till Barn i Västervik istället och be att få komma dit. Kan man det?

Någon som vet?