Turkiet.


Angående det där med varmare breddgrader.
Destinationen är Side, Turkiet. Hit närmare bestämt. Fyrstjärnigt hotell med 650m till stranden och 1 km till centrum. Tre veckor kvar sen åker vi. Känns inte helt fel inte. Kommer dock sakna ihjäl mig efter mina barn, men vet att de blir väl omhändertagna av sina mor och far föräldrar.
 
Dessutom får de hem en utvilad mamma.

Kommentarer:

1 Ann Kykyri:

Jag var i Side för två år sen, se till att besöka gamla stan, den är fylld av historia och vackra miljöer :)

Svar: Tack för tipset :) Det ska jag absolut försöka hinna med :)
Enna

2 Anne-Louise:

Vi åker den 22 sep till Turkiet men till Alanya =)

Svar: Underbart härligt ju! :p.s ses på måndag :)
Enna

3 Anonym:

Vad fantastiskt att ni åker ensamma tycker jag! Jag har känslan att man idag alltid, ALLTID, "måste" ha med barnen överallt hela tiden.
Mina föräldrar åkte utomlands en vecka varannat år utan oss. Vi hade värsta lattjolajban-veckan hemma hos farmor och farfar eller moste/faster eller så. Toppen! Och Familjevlistrådarna (om man typ går ochskiter utan en unge hängande i patten är man ju hemsk och borde inte ha baaaarn i dom där trådarna) må säga vad dom vill, men mina päron lever passionerat tillsammans fortfarande. Jag tror definitivt att det har med barnfria semestrar att göra faktiskt :)!

Svar: Ja verkligen!Jag känner liksom att Danne och jag behöver det här. VI behöver vara själva och bara va Danne & Anne - inte föräldrar. Det är vi ändå de 51 andra veckorna detta år så vad gör det om barnen inte är med oss på semester EN av dessa veckor? Ingenting. :)
Jag vet ju att de kommer ha det hur bra som helst iallafall med människor som älskar dom och tar väl hand om dom. Och då vi kommer hem så har vi tagit igen oss och har därför tillräckligt med ork så att det räcker 1 år till ;)
Enna

Kommentera här: