. Olika Sovrum .

Jag slocknade i Elias säng igår och sov som en stock hela natten. Kan det vara så att det faktiskt är på det här sättet? Nej, det är det självklart inte, men jag börjar misstänka att vår säng är för mjuk för mig just nu. Elias' är betydligt mycket hårdare. Jag hade inte ens RLS-liknande ryck i benen eller illamående när jag somnade där. Något som jag inte sluppit undan på jag vet inte hur många veckor.

Betyder det här att Danne och jag ska sova i varsitt rum fr.o.m nu?

Kommentarer:

1 emilie:

De lät ju bra att du fick sova, men i stället för o ha olika sovrum köp en hårdare madrass?=) hehe

2 Anne svarar...:

Emilie

Ja, aldrig att jag skulle sova i ett eget rum utan Danne. Den här gången var det ju inte meningen.

Ja, om CSN börjar spotta ut lite pengar till mig så kanske jag köper en ny madrass. Risken är ju att den blir för hård istället efter graviditeten..

3 Emilie:

Ne men du fick iaf sova ut =) Du få låna Elias madrass så behöer du inte köpa en ny + att du får sova i samma rum som Danne ?=) hehe

4 Anne svarar...:

Emilie

Ja, det fick jag och det var verkligen behövligt :)

Saken är den att Elias just nu sover i sin bäddsoffa för att jag ska kunna ligga bredvid och läsa saga för honom. Så det är bäddsoffs-bädden(?) som är hårdare än vår säng :)

5 Emilie:

Ja de va ju bra..=) Aha då förstår jag.. Då va de ju inte så enkelt som ja trodde då, hum ne som du säger sen när bebis kommit så kanske du tycker de är för hårt så inte lönt o lägga ut de pengarna som en madrass kostar.. Ni får sova i bäddsoffan ( Danne o du ) :P hehe se löst?=) haha

Kommentera här: