. Lång Resa .


Vi ska få grillfrämmande här hemma idag. Vi har inte haft så många som varit här och hälsat på än. Förutom våra familjer så har det faktiskt bara varit besök från andra 2 gånger. Första var Malin Andersson och Liam som tittade förbi en snabbis dagen efetr att vi hade flyttat in. Sen helgen under helgen så kom Dannes kusin Rob och hans tjej hit och grillade.

Anledningen till att vi inte haft fler här, för att se hur vi bor eller hälsa på Hampus (besöksdragplåster), är för att vi först och främst velat att Elias ska komma in i allt detta nya. Efter att ha varit själv och fått all uppmärksamhet i närmare 6 år så är detta en stor omställning för honom. Dessutom har vi just flyttat så det är ganska rörigt i hans liv just nu. Och här i lägenheten = inte ett ställe man vill bjuda hem folk till.

Men idag kommer det alltså lite folk och hälsar på. Det är Joanna och Marcus som åkt ända från Örebro med deras lilla Cassandra för att komma och hälsa på oss. Det är första gången jag träffar dom, då Joanna är en gammal vän till Danne, men jag har redan börjat tycka så otroligt bra om den tjejen så det ska bli jätte kul att äntligen träffa henne.

Kommentarer:

1 Malin Östergren:

Hej hej vad rolig dina poster verkar! kommer definitivt läsa din blogg igen. :p Ha en bra dag :p

Kommentera här: