. Imagine the Worst .


Tänk dig att du är oskuld. Vi utgår från att du är en tjej. Du har varit ute, är påväg hem och går i dina egna tankar. Du tittar upp och upptäcker att du hamnat i en återvändsgränd. När du vänder dig om för att gå tillbaka så är det ett gäng på 5-6 killar som följt efter dig och blockerar din väg.

Det finns ingen flyktväg och snart står du med ryggen mot den höga tegelväggen. Killarna kommer närmare, de sliter i dig, de sliter i dina kläder. Kladdar. Äcklar. När de är klara me det de hade i åtanke blir du lämnad ensam kvar. Kaos, rädsla, naket, ensamt.

Ungefär fem veckor senare upptäcker du att du är gravid. Du bor i ett land där man inte får göra abort och blir därför tvungen att behålla barnet. Mot din vilja. Vid inskrivningen tar de olika prover, fyller rör efter rör, enbart på rutin. En vecka senare kommer provsvaren och du får reda på att du har drabbats av HIV...

Det är att föreställa sig det värsta.

Kommentarer:

1 julia:

Fin blogg !

Hur mår du idag ? ;)

2 Anonym:

Nja, med tanke på att våldtagna kvinnor faktiskt stenas till döds för att de varit "otrogna" (dvs våldtagna!) i vissa länder så är väl det en värre situation? Eller kulturer/länder där våldtagna kvinnor förstör familjens heder och får syra kastad i ansiktet, eller dör i "olyckor" med gasspisar och allt möjligt. Råkar "ramla" ut från en balkong...

Det finns så mycket jävla skit och hur man än tänker så finns det (nästan) alltid värre.

Just våldtäkt är ju bland det mest fruktansvärda jag kan tänka mig, inkl. våldtäkt på barn och incest och att dessutom bli utstött ur familjen, föraktad av hela samhället och kanske brutalt misshandlad eller t.om dödad... Det är värre än jag ens kan tänka på nästan.

3 Christin:

Grymm Blogg ! :D

4 Blogginnehavaren:

Julia

Tack så mycket! :)



Tina

Jodå, det finns alltid (oftast) någon som har det värre, men detta är ett av de värsta senario som jag kunde komma på. Höjden av otur kan man också kalla det.



Christin

Tackar. Hoppas att en del av inläggen kan få en att fundera lite... :)

5 Pauline:

Så sjukt, men värt att tänka på !

6 Blog of the year 2010:

Hej,



Nu går det att rösta på din blogg i "Blog of the Year 2010" på Facebook.



Lycka till!

Kommentera här: